'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Πατέρας ελεύθερος σκοπευτής!

Ο πατέρας του 5χρονου μαθητή του 2ου Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου, στην τσάντα του οποίου είχε βρεθεί την περασμένη Δευτέρα ένα πιστόλι κρότου και σφαίρες, είναι τελικά και δράστης του σοβαρότατου τραυματισμού 8χρονης.

Ο τραυματισμός είχε σημειωθεί στις 28 του προηγούμενου μηνός, ενώ το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στην οδό Καραϊσκάκη 24.

Δέχθηκε ξαφνικά μία σφαίρα στο κεφάλι και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων ,όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Όπως είπαν οι γιατροί, το παιδάκι σώθηκε από θαύμα και ,παρά τον σοβαρό του τραυματισμό, έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση έφτασαν στην εξιχνίασή του σοβαρού αυτού περιστατικού, όταν στην τσάντα του 5χρονου βρέθηκε το πιστόλι και οι σφαίρες.

Η ανεύρεσή του έγινε από την υπεύθυνη του σταθμού, η οποία παρατήρησε ότι το παιδάκι δυσκολεύονταν να μεταφέρει, λόγω του βάρους της, την τσάντα.

Την άνοιξε και με έκπληξη διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένα πιστόλι και 103 φυσίγγια.

Ο ανήλικος, όταν ρωτήθηκε για τις σφαίρες ,είπε ότι ήταν του πατέρα του. Ανέφερε, επίσης, πως ο πατέρας του, ηλικίας 26χρονών, ήταν αυτός που είχε τραυματίσει το κοριτσάκι, το οποίο διαμένει στη γειτονία τους.

Την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι της οικογένειας του 5χρονου, όπου βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και 600 σφαιρίδια.

Σήμερα ,μετά από τις έρευνες, διαπιστώθηκε τελικά ότι αυτός ήταν τελικά ο δράστης του τραυματισμού της 8χρονης και αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο», «έκθεση» και παράβαση του νόμου «περί όπλων». Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση στον 25ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του κοριτσιού, ο Δήμος Ζεφυρίου είχε διοργανώσει συνέντευξη ?καταγγελία για την παράνομη οπλοφορία στην περιοχή και για την αυξημένη εγκληματικότητα.

Μάλιστα, Δήμος και φορείς της περιοχής, με αφορμή τα εν λόγω περιστατικά και το πρόβλημα της εγκληματικότητας, έχουν προγραμματίσει για την προσεχή εβδομάδα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Σπύρος Κουντούρης

Skountouris@pegasus.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου