'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Προφυλακιστέες οι ανήλικες δολοφόνοι

Προφυλακιστέες κρίθηκαν οι έφηβες που κατηγορούνται για το θάνατο του 80χρονου ηλικιωμένου από την Κερκίνη τον οποίο μαχαίρωσαν 15 φορές.
Την απόφαση έλαβαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας Σερρών με την 15χρονη και τη 16χρονη να μεταφέρονται σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων αντιμετωπίζοντας κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας Η δεύτερη μάλιστα βαρύνεται και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις των μαρτύρων στον ανακριτή Σερρών και μέσα στις επόμενες πέντε μέρες η υπεράσπιση των κατηγορούμενων θα καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Κυριακή (6/6), οι δύο ανήλικες κοπέλες εισέβαλαν στο σπίτι του 80χρονου ζητώντας χρήματα με αντάλλαγμα ερωτικές περιπτύξεις. Ο 80χρονος δέχτηκε ωστόσο όταν πήγε να θωπεύσει τα δύο κορίτσια εκείνες αντέδρασαν με τη 16χρονη να βγάζει στιλέτο και να τον μαχαιρώνει στο στήθος και την κοιλιά.

Η 15χρονη κρατούσε τον ηλικιωμένο ακινητοποιημένο. Όταν ο 80χρονος κάλεσε σε βοήθεια ήταν αργά αφού λίγο αργότερα εξέπνευσε. Τις φωνές του άκουσα γείτονες οι οποίοι πήγαν να τον βοηθήσουν και είδαν τις 2 ανήλικες κοπέλες να δραπετεύουν από το παράθυρο έχοντας πάρει μαζί τους 10 ευρώ.

Οι δυο κοπέλες συνελήφθησαν και μια μέρα μετά ομολόγησαν την πράξη τους.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου