'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ομολογία σοκ από ανήλικες δολοφόνους

Δύο ανήλικες, ηλικίας μόλις 15 και 16 ετών, ομολόγησαν τη Δευτέρα (07/06) τη δολοφονία ενός 80 χρονου άνδρα στην Κερκίνη του νομού Σερρών.

Ο άτυχος 80χρονος βρέθηκε μία ημέρα πριν άγρια δολοφονημένος, μέσα στο σπίτι του, φέροντας πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, οι ανήλικες εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, προσπάθησαν να τού αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με την ομολογία τους, υποσχέθηκαν ερωτικές περιπτύξεις έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, κάτι που το θύμα δέχθηκε, ωστόσο ζήτησε να δώσει τα χρήματα μετά την πράξη.

Οι κοπέλες δεν δέχθηκαν την πρόταση του 80χρονου κι όταν εκείνος επιχείρησε να τις θωπεύσει, αντέδρασαν βίαια. Η 16χρονη έβγαλε ένα στιλέτο που είχε στην τσάντα της και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο στήθος και την κοιλιά τον 80χρονο, τον οποίο κρατούσε ακινητοποιημένο η 15χρονη φίλη της.

Ο άτυχος ηλικιωμένος κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ήταν αργά. Τα χτυπήματα που είχαν καταφέρει τα κορίτσια ήταν τελειωτικά. Παρ' όλ' αυτά, οι φωνές του θύματος ακούστηκαν στα διπλανά σπίτια και κάποιοι γείτονες έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.

Τα κορίτσια, που αντιλήφθηκαν τους γείτονες, κλείδωσαν την πόρτα του σπιτιού και αφού πήραν από το πορτοφόλι του 80χρονου τα 10 ευρώ που περιείχε, το έσκασαν από ένα παράθυρο. Τις δύο κοπέλες είδαν να διαφεύγουν κάποιοι από τους γείτονες, οι οποίοι έδωσαν τις περιγραφές τους στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των κοριτσιών και τα συνέλαβαν.

Στη διάρκεια της ανάκρισης, οι δύο κοπέλες ομολόγησαν την πράξη τους. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς των δύο κοριτσιών για αμέλεια εποπτείας ανηλίκου.

Οι δύο ανήλικες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου