'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Οι λίστες με τα "δώρα"

Τα στοιχεία από το σκληρό δίσκο της γραμματέως του πρώην ισχυρού άνδρα της SIEMENS Μιχάλη Χριστοφοράκουκαι μίλησαν και έφεραν στην επιφάνεια ονόματα πολιτικών προσώπων.

Ο περίφημος κωδικός «101000» με τα δώρα και τις χορηγίες φαίνεται πως αποκρυπτογραφήθηκε και δείχνει ότι στις «δαπάνες διεύθυνσης» μεταξύ άλλων υπήρχαν τιμολόγια για οικοσκευές και εξοπλισμό γραφείου πολιτικών προσώπων.

Οι λίστες με τα  δώρα

Ήδη τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής καθώς και δύο φάκελοι που κατάσχεσε ο εισαγγελέας κ. Ζαγοριανός στην έφοδό του στα γραφεία της Εταιρείας στους οποίους υπάρχουν οι λεγόμενες «ειδικές παραγγελίες».

Από τα στοιχεία αποδεικνύεται μέσω τιμολογίων η αποστολή οικοσκευής αλλά και τηλεφωνικού κέντρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ένα τιμολόγιο έχει εκδοθεί στο όνομα της πρώην συζύγου του Μαρέβας.

Το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρεται συνολικά για τη διετία 2005 ? 2007 σε 22 κωδικούς και τα προϊόντα που του έχουν αποσταλεί αγγίζουν σε αξία τα 180.000 ευρώ.

Τρεις κωδικοί από το 1998 έως το 1999 αναφέρουν το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και της Αρετής Τσοχατζόπουλου και αφορούν οικοσκευές αξίας σχεδόν 4.000 ευρώ ενώ υπάρχει ακόμα ένας κωδικός με προϊόντα της SIEMENS αξίας σχεδόν 3.000 ευρώ με παραλήπτη πρόσωπο στο πολιτικό γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οδό Κόμνα Τράκα.

Από το σπάσιμο των κωδικών καταδεικνύεται και η χορηγία στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ το 2003 ύψους 15.000 ευρώ.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου