'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Δολοφονικό αμόκ!!!!!!!

Τραγικές μνήμες "ξύπνησαν" στη Βρετανία όταν ένας ταξιτζής, κατελήφθη από αμόκ και σκότωσε δώδεκα συνανθρώπους του. Η Αστυνομία θεωρεί πως βρήκε το πτώμα του.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση του ταξιτζή ο οποίος καταλήφθηκε από αμόκ και σκότωνε αδιακρίτως όποιον έβρισκε μπροστά του, έφτασε τους δώδεκα.

Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωνε: "Η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσει τον τοπικό πληθυσμό και όλους αυτούς που επλήγησαν, απαντώντας σε ερωτήσεις στην Βουλή των Κοινοτήτων".

Το πτώμα του 52χρονου οδηγού Ντέρικ Μπίρντ βρέθηκε σε δασώδη περιοχή κοντά στο Μπόυτ. Δίπλα του βρέθηκε ένα όπλο. Ο 52χρονος ξεκίνησε τις επιθέσεις το μεσημέρι της Τετάρτης από το Γουάιτχεϊβεν και επεκτάθηκε και σε άλλες πόλεις της τουριστικής αυτής περιοχής.

Αφού τράπηκε σε φυγή εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του, ένα Citroen Picasso, που οδηγούσε στην περιοχή Μπούτ. Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του αλλά δεν κατόρθωσε να τον εντοπίσει.

Η αστυνομία είχε εκδώσει προειδοποίηση προς τους πολίτες και τους τουρίστες να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους στην επαρχία της Κάμπρια, στις πόλεις Γουάιτχεϊβεν, Σίσκεϊλ και Κόνιστον.

Φίλοι στην πιάτσα ταξί περιγράφουν τον Ντέρικ σαν ένα φιλήσυχο άνθρωπο που ήταν παντρεμένος με μια ντόπια κοπέλα με την οποία είχε αποκτήσει δυο γιους. Μετά από 23 χρόνια γάμου το ανδρόγυνο αποφάσισε να χωρίσει.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου