'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πωλούσε σχολικά, οργάνωνε παράνομα στοιχήματα

Πίσω από τις κασετίνες, τις τσάντες, τα μπλάνκο και τους μαρκαδόρους υπογραμμίσεως, κρύβονταν παράνομο στοίχημα ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως ανακοίνωσε η ασφάλεια της Κατερίνης την Κυριακή (20/6).
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το Σάββατο (19/6) 50χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος σχολικών ειδών ο οποίος είχε οργανώσει και διεξάγει σε ευρύ κύκλο προσώπων, παράνομο στοίχημα σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων προκαθορισμένης απόδοσης μέσω διαδικτύου, από υπολογιστή ο οποίος ήταν εγκατεστημένος σε γραφείο στο εσωτερικό του καταστήματος.

Στον υπολογιστή υπήρχε εγκατεστημένο λογισμικό το οποίο επικοινωνούσε επιγραμμικά (online) με εταιρεία του διαδικτύου και μετά τη διενέργεια του παράνομου στοιχήματος, εκτύπωνε με χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος, έντυπο - δελτίο κατάθεσης με μοναδικό αριθμό, το οποίο αποτελούσε απόδειξη για το ποσό και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που παράνομα στοιχηματίζονταν.

Τα συνολικά στοιχήματα που διενήργησε ο 50χρονος από 01-06-2010 έως και 19-06-2010 ανέρχονται στο ποσό των 17.029,95 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1।200 ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου