'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Φρένο στους πλειστηριασμούς

Τροπολογία-ανάσα για τους δανειολήπτες, κατατέθηκε σήμερα στη βουλή. Προβλέπει παράταση της αναστολής πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του έτους, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους

Μέχρι το τέλος του 2010, παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών από τράπεζες, για χρέη που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή.

Η ρύθμιση κατατέθηκε ως τροπολογία στο νομοσχέδιο για την "διασυνοριακή πτώχευση" και προβλέπεται η αναστολή των πλειστηριασμών -ίσχυε μέχρι τις 30 Ιουνίου- για έξι ακόμα μήνες.

Με τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης, τα σκληρά μέτρα και την ακρίβεια, να αδειάζουν τις τσέπες των Ελλήνων, η ρύθμιση αυτή έχει στόχο να καταφέρουν οι δανειολήπτες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να επιδιώξουν καλύτερη διευθέτηση των οφειλών τους.

Ήδη τα σημάδια της κρίσης έχουν φανεί (βλέπε σχετικό θέμα) και τους επόμενους μήνες ο αριθμός των δανειοληπτών που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους είναι πιθανό να παρουσιάσει ραγδαία αύξηση.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου