'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Νεκρή η δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα

Ο "Μαντίμπα" δε θα παραστεί στην τελετή έναρξης (vids).
Ένα όνειρο ζωής, στη σκιά ενός εφιάλτη... Ο Νέλσον Μαντέλα, θρηνεί ανήμερα της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, το χαμό της 13χρονης δισέγγονής του σε τροχαίο. Ο 92χρονος "Μαντίμπα", που παρά την κλονισμένη υγεία του, επρόκειτο να παραστεί για λίγο στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ το απόγευμα της Παρασκευής (11/06), δε θα είναι παρών, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ιδρύματος Μαντέλα και της οικογένειάς του.

"Πρέπει να δώσουμε στον Μαντίμπα και την οικογένειά του χρόνο για πένθος. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον θάνατο αυτού του παιδιού", δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Μαντέλα, Σέλο Χάτινγκ.

Την αβεβαιότητα ως προς την παρουσία του στην τελετή, είχε επιβεβαιώσει και ο Μάντλα Μαντέλα, εγγονός του πρώτου μαύρου προέδρου της Νότιας Αφρικής και εκπρόσωπος της οικογενείας.

Η διοργάνωση που περίμενε κάθε Νοτιοαφρικανός και δη ο Νέλσον Μαντέλα, προκειμένου να στρέψει τα βλέμματα της ανθρωπότητας στη χώρα, επισκιάζεται από τον αδόκητο χαμό της Ζενάνι Μαντέλα.

Η 13χρονη επέστρεφε από συναυλία για την έναρξη του Μουντιάλ στο στάδιο Ορλάντο του Γιοχάνεσμπουργκ, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Ζενάνι Μαντέλα επέστρεφε με αυτοκίνητο από συναυλία για την έναρξη του Μουντιάλ στο στάδιο Ορλάντο του Γιοχάνεσμπουργκ όταν συνέβη του δυστύχημα. Κανείς άλλος δεν έπαθε τίποτε", διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Ίδρυμα Μαντέλα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η προγιαγιά της, Γουίνι Μαντικιζέλα-Μαντέλα, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει ή όχι τραυματιστεί.

Ζενάνι, γιόρτασε τα 13 της χρόνια στις 9 Ιουνίου, ήταν η μεγαλύτερη από τα παιδιά του Ζολέκα Σικαμέλα και ένα από τα εννιά δισέγγονα του Νέλσον Μαντέλα", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα, συνελήφθη και εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου