'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Νέα καταγγελία για ΕΛΑΣ

Μία σοβαρή καταγγελία εξετάζεται στην ΕΛΑΣ από χθες και αφορά δύο νεαρούς αλλοδαπούς οι οποίοι συνελήφθησαν αναίτια και πέρασαν τη νύχτα στο τμήμα Εξαρχείων. Κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν πορτοφόλι σε λεωφορείο, αλλά ούτε οι Έλληνες φίλοι τους, μπόρεσαν να πείσουν τους αστυνομικούς για την αθωότητά τους

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται δύο νεαροί αλλοδαποί βρέθηκαν μπλεγμένοι χωρίς λόγο και αιτία στα γρανάζια της ΕΛΑΣ και τώρα κινδυνεύουν να εμπλακούν και με τη Δικαιοσύνη. Ο λόγος, το ότι βρέθηκαν, όπως πάντα υποστηρίζουν οι ίδιοι, την λάθος στιγμή στο λάθος μέρος, μετά την καταγγελία εις βάρος τους για κλοπή.

Σύμφωνα με κείμενο το οποίο εστάλη σε εφημερίδες και site, το περασμένο Σάββατο 12-6-10 το πρωί, οι μαθητές Χοσείν Μουλάι και Χαμπίμπ Ρεζά ξεκίνησαν με παρέα για μπάνιο. Στην οδό Ακαδημίας και ενώ μόλις είχαν κατεβεί από το λεωφορείο ένας ηλικιωμένος ήρθε πίσω τους φωνάζοντας ότι του έκλεψαν τα λεφτά και όρμησε πάνω τους για να τους ψάξει.

Οι νεαροί αλλά και μια κοπέλα που ήταν μαζί τους προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ενώ μια άλλη επιβάτης του λεωφορείου του είπε ότι κάποιοι νεαροί έτρεχαν από την άλλη πλευρά.

Εκείνος όμως επέμενε να τους ψάξει λέγοντας ότι του έκλεψαν 750 ευρώ. Τα παιδιά αρνήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία για να διευθετηθεί το ζήτημα. Έμειναν μάλιστα μαζί του 35 λεπτά περιμένοντας την αστυνομία, η οποία τους οδήγησε στο ΑΤ Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τα όσα υποτίθεται πως εξελίχθηκαν μετά, οι αστυνομικοί στο τμήμα δεν τους άκουσαν καθόλου. Αντίθετα μίλησαν μόνο με τον ηλικιωμένο ενώ οι ερωτήσεις στους νεαρούς περιορίσθηκαν στον τόπο καταγωγής τους. Στη συνέχεια φέρονται να τους έβρισαν να τους απείλησαν και να τους έκλεισαν στο κρατητήριο αφαιρώντας κάθε προσωπικό αντικείμενο και χωρίς να επιτρέψουν επικοινωνία με οικείους τους.

"Την κοπέλα που ήταν μαζί τους δεν την κράτησαν επειδή μάλλον ήταν Ελληνίδα(;).Έμειναν χωρίς επικοινωνία δύο μέρες και την Δευτέρα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, όπου πήραν αναβολή".

Η κοινότητα ΚΕΘΕΑ "Εν Δράσει" στην οποια ανήκουν ο Χοσείν Μουλάι και Χαμπίμπ Ρεζά έχει δώσει κείμενο για αυτήν την απροκάλυπτη ρατσιστική ιστορία η οποία θα δημοσιευθεί την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ενώ ετοιμάζει και άλλες δράσεις

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου