'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ναρκομανής τρύπησε παιδάκι με τη σύριγγα!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας η επίθεση που δέχθηκε ένα 6χρονο αγόρι από άγνωστο τοξικομανή, ο οποίος το τρύπησε με την σύριγγα που έκανε χρήση (!), επειδή δεν υπάκουσε στην εντολή του να απομακρυνθεί!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέρα- μεσημέρι σε παιδική χαρά στο κέντρο της πόλης. Εκείνο το σημείο, που ήταν γεμάτο με παιδιά διάλεξε για να πάρει τη δόση του ο άγνωστος δράστης, αδιαφορώντας για τα πιτσιρίκια που έπαιζαν ανέμελα γύρω του! Κάθισε σε ένα παγκάκι, έβγαλε τη σύριγγα και άρχισε να κάνει χρήση ηρωίνης μπροστά στα παιδιά!

Ένα 6χρονο αγοράκι που τον είδε, παραξενεύτηκε και πλησίασε κοντά του για να δει τι έκανε… Εκείνος το έδιωξε, αλλά η παιδική περιέργεια ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο κι έτσι το αγοράκι πλησίασε ακόμη περισσότερο. Τότε, ο τοξικομανής το τρύπησε με τη σύριγγα που έκανε χρήση και το έβαλε στα πόδια!

Αναστατωμένη η μητέρα του παιδιού που δεν είχε προλάβει να παρέμβει για να το απομακρύνει, το μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι το 6χρονο παιδί δεν είχε μολυνθεί από κάποια ασθένεια. Όμως, το περιστατικό έχει αναστατώσει ολόκληρη την πόλη και οι κάτοικοι ζητούν προστασία από την Αστυνομία, καθώς η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών γίνονται μπροστά στις πόρτες τους.

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.thegreekz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου