'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Η λέκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γκαρά διδάσκει στους φοιτητές της ότι οι Ελληνες έιναι ....Τούρκοι!!!!!

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κοραντή
Προς: Υπουργό Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων κα Ά. Διαμαντοπούλου
Θέμα: Απαράδεκτη διαστρέβλωση της ιστορίας μας από Λέκτορα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η επιστημονική πολιτείας της κας Ελένης Γκαρά, λέκτορος οθωμανικής και βαλκανικής ιστορίας στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Όπως καταγγέλλουν γονείς και κηδεμόνες φοιτητών της στο μάθημα « Ιστορίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας », η κα Γκαρά επίμονα και συστηματικά επιχειρεί να τεκμηριώσει την άποψη ότι οι Έλληνες είναι Τούρκοι ως φυσιολογικό αποτέλεσμα 400 ετών οθωμανικής κυριαρχίας.

Οι ανιστόρητες και απαράδεκτες αυτές απόψεις της, που προβάλλονται υπό το κάλυμμα της επιστημοσύνης και της επιστημονικής ανεξαρτησίας είναι προσβλητικές, όχι μόνο για την ιστορίας μας, αλλά και για την νοημοσύνη μας, προσλαμβάνουν δε ένα ακόμη πιο αρνητικό χαρακτήρα, όταν εκδηλώνονται σε ένα γεωγραφικό χώρο, που νιώθει έντονα την απειλητική εγγύτητα της Τουρκίας.

Ερωτάται η κα Υπουργός:
1. Γνωρίζει τα «επιστημονικά» κατορθώματα της κας Γκαρά;
2. Εγκρίνει όπως η ανωτέρω Λέκτορας διδάσκει, με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, σε ελληνόπουλα, ότι είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες;

από το Ελλήνων Αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ
Η κ. Διαμαντοπούλου έχει να ασχοληθεί με πιο καίρια θέματα...
Την μετάθεση της Χαράς Νικοπούλου από την Θράκη στην Θεσσαλονίκη για να μην ξεσηκώνει τους Ελληνες Πομάκους ξυπνώντας την ελληνική τους εθνική συνέιδηση και τελευταί μάθαμε ότι ασχολείται και με παραγγελίες τεντών για το νέο κτίριο του Υπουργείου.......

http://koukfamily.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την κ. Γκαρά Μ., η οποία έχει λαμπρές σπουδές και είναι άτομο εξαιρετικής ευφυΐας, είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να έχει πει κάτι τέτοιο. Απλά τα σούπερ εθνικιστικά αυτιά οτιδήποτε διαφορετικό το ακούν σαν εθνική προδοσία οπότε η κατασκευή καταγγελιών είναι φυσικό επακόλουθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή