'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 1 Μαΐου 2010

KANEΙ ΚΟΜΜΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ !!

Απο την αρχή του χρόνου, κύκλοι προσκήμενοι -όπως λένε- στην τ.Βασιλική οικογένεια, κάνουν προσπάθειες συστράτευσης και συμπόρευσης σε ΟΛΗ την Ελλάδα, πολιτών που βλέπουν θετικά την ίδρυση ΝΕΟΥ κόμματος, υπο την κηδεμονία της Βασιλικής Οικογένειας και ειδικά του τ.Βασιλιά Κωσταντίνου.
Ως αρχηγός του ΝΕΟΥ κόμματος ακούγεται το όνομα του "Πρίγκηπος" Παύλου συζύγου της Μαρί Σαντάλ που ήδη έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και συχνά επισκέπτονται την Ελλάδα.
Οι σε κλειστό κύκλο επαφές ανα την ελλάδα, γίνονται απο παλαιά μέλη φιλοβασιλικών οργανώσεων , τα οποία και ήδη ψάχνουν για γραφεία και μάλιστα προσφέρουν αρκετά χρήματα για την υλοποίηση της οργανωτικής δομής του ΝΕΟΥ κόμματος.
Μάθαμε απο ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ πηγή, ότι η "αμοιβή" εγγραφής ΝΕΩΝ στελεχών που θα στελεχώσουν τις Βασιλικές Τοπικές Επιτροπές και τις ανάλογες Νομαρχιακές , θα είναι 1.000ΕΥΡΩ ανά άτομο και ΟΛΑ τα έξοδα λειτουργίας θα πληρώνονται απο τα κεντρικά του ΝΕΟΥ κόμματος.
Η προσπάθεια αυτή, μαθαίνουμε ότι προχωρά κανονικά σε αρκετούς νομούς, όπως ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΠΕΛΛΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΕΒΡΟΣ, ΛΑΚΩΝΙΑ, 12ΝΗΣΑ.

Η άποψή μας; ΑΣΕ βρε ΠΡΙΓΚΗΨ, τσάμπα θα σου φάνε τα λεφτά τα λαμόγια, ετσι κι αλλοιώς ανάγκη δεν έχεις, ΦΑΤΑ με τα παιδάκια σου. ΕΚΤΟΣ αν θέλεις να μας ... σώσεις κι εσύ, οπότε, έρχεσαι ΔΕΥΤΕΡΟΣ μας ... "έσωσαν" άλλοι.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου