'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Νόμος το δίκιο του…ΔΝΤ !!!

Γράφει ο Καφενόβιος


Νόμος του κράτους πλέον η κηδεμονία της χώρας. Χέρι-χέρι ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ μετά της «άστεγης» Ντόρας, συνολικά 172 εθνοπατέρες αποφάσισαν, με συνοπτικές διαδικασίες, να ζήσουμε στην ανέχεια, φτώχεια και εξαθλίωση, επειδή κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό πλούτισαν, ξεπούλησαν δημόσιο πλούτο και οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία, χωρίς κανένας απ' όλους αυτούς να υποστεί καμία κύρωση. Το αντίθετο. Κάποιοι ανερυθρίαστα εξακολουθούν να επιζητούν πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαχείριση των δημόσιων πραγμάτων.

Το ελληνικό δράμα εξελίσσεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο

Αυτοί, που λυμαίνονταν τον τόπο, αυτοί που πλούτισαν άνομα - η πολιτική νομενκλατούρα με τα τσιράκια της και η ντόπια κρατικοδίαιτη οικονομική ολιγαρχία- αυτοί που έπρεπε να είναι φυλακή (πρωθυπουργοί, υπουργοί, διοικητές οργανισμών, μεγάλοι προμηθευτές του δημοσίου, μεγαλοεργολάβοι, διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι) για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού, αυτοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα και ταπείνωσαν τον απλό πολίτη, αυτοί οι αδίστακτοι μαφιόζοι έρχονται με τη συνδρομή της αναίσχυντης διεθνούς οικονομικής μαφίας να μας... σώσουν!

Oλοι το ξέρουμε και το πολιτικό σύστημα μοιάζει σαν ........να παίζει κρυφτούλι. Το δημοσιονομικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας οφείλεται κυρίως στη σπατάλη και στη διαφθορά. Η σπατάλη και η διαφθορά δημιουργούν εισόδημα για τους επιτήδειους ισόποσο με το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Και αυτά που κόβονται - μισθοί και συντάξεις - δεν είναι ούτε σπατάλη ούτε διαφθορά.

Πώς να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος όταν η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνια Φερνάντες ντε Κίρχνερ, προειδοποιεί την Ελλάδα ότι, τα μέτρα λιτότητας μπορεί να πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που αντιμετώπισε η χώρα της. «Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι ταυτόσημε με αυτές που εφαρμόστηκαν στην Αργεντινή το 2001», είπε η Κίρχνερ, υπογραμμίζοντας τις ομοιότητες μεταξύ της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση που συγκλόνισε την Αργεντινή, προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών. «Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα», υποστήριξε.


http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου