'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το βίντεο δείχνει σχέδιο

Βάσει προμελετημένου σχεδίου δολοφονίας ενήργησαν τα ανθρωπόμορφα τέρατα που πυρπόλησαν την τράπεζα «Marfin» στη Σταδίου με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις συνάνθρωποί μας! Τα βίντεο που συγκέντρωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας απ' όλες τις κάμερες που κατέγραψαν το μακάβριο περιστατικό, αποδεικνύουν ότι οι ομάδες που σκόρπισαν τον όλεθρο και τον θάνατο λειτούργησαν ομαδικά, συντονισμένα και ταχύτατα…
Σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς που παρακολούθησαν τις κασέτες από τις κάμερες Ασφαλείας το ότι μέσα στα 15 όλα κι όλα άτομα που διέπραξαν την εν ψυχρώ δολοφονία, ήταν και μία νεαρή γυναίκα, η οποία μάλιστα εμφανίζεται με ακάλυπτο το πρόσωπο!
Η γυναίκα αυτή αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο ίσως στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση της τριπλής δολοφονίας και προς τα εκεί έχουν στρέψει -προς το παρόν τουλάχιστον- όλες τις έρευνές τους! Μάλιστα, πληροφορίες από την Κρατική Ασφάλεια έλεγαν χθες ότι τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης γυναίκας φαίνονται τόσο καθαρά, που είναι θέμα χρόνου η σύλληψή της! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στη διάθεση της Ασφάλειας και δύο αξιόπιστες μαρτυρίες από πολίτες που είδαν από πολύ κοντά τις τραγικές σκηνές του εμπρησμού και των όσων ακολούθησαν, οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν καταρχήν στον εντοπισμό της γυναίκας!
Οι υπόλοιποι από τους δράστες φορούσαν όλοι μαντήλια στο πρόσωπο και δεν έχουν καταγραφεί τα χαρακτηριστικά τους, αλλά στα βίντεο που κατασχέθηκαν, φαίνεται καθαρά ο τρόπος που έδρασαν. Η γυναίκα δεν φαίνεται να συμμετέχει ενεργά στον εμπρησμό, αλλά διακρίνεται καθαρά ότι ανήκει στην ευρύτερη ομάδα των δολοφόνων - εμπρηστών.
Το σχέδιο που ακολούθησαν οι ανεγκέφαλοι, ήταν να χωριστούν σε ομάδες με διακριτούς ρόλους, αλλά πάντως τρεις ή τέσσερις φαίνονται καθαρά να πυρπολούν την τράπεζα. Αρχικά, κάποιος σπάζει το τζάμι της "Marfin" με μια βαριοπούλα, ενώ ένας άλλος αδειάζει στο εσωτερικό μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Άλλοι δύο πετούν τις μολότοφ, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει το ισόγειο μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το κτίριο της "Marfin Bank" καλυπτόταν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αλλά εξαιτίας του υψηλού θερμικού φορτίου καταστράφηκε ολοσχερώς…

Της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://www.adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου