'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ...

Στην Αθήνα έρχονται την Τετάρτη δύο εκπρόσωποι της ΕΕ, προκειμένου να έχουν πλήρη ενημέρωση για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και «να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις», δήλωσε σε παρέμβασή του στο δελτίο της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Υπάρχουν σημεία που είμαστε κάθετοι, όπως για παράδειγμα η πρόταση για ‘μαχαίρι’ σε συντάξεις σε χήρες κάτω των 50 ετών, ένα μέτρο που το θεωρώ άδικο, και στο οποίο θα επικεντρωθώ», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.
Όπως είπε, θα παλέψει να πείσει τους Ευρωπαίους για βιωσιμότητα ως το 2018, ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να επιμείνει στην πρόταση για εφαρμογή των αλλαγών από το 2015. «Θα επικεντρωθώ και ό,τι καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «δεν έχω κόκκινες γραμμές και θα διαπραγματεύομαι μέχρι την τελευταία στιγμή.»
Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι δεν παραγγείλαμε την τελευταία στιγμή την αναλογική μελέτη και τόνισε ότι η τρόικα γνώριζε ότι θα προχωρήσουμε σε μελέτη, η οποία ενδεχομένως να μας επέτρεπε να πάμε σε αλλαγές από το 2018, αλλά δεν τη δέχθηκε.

ΠΗΓΗ: http://prezatv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου