'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Μυρίζει μπαρούτι στη ΜΙG...

Πραγματοποιείται γενική συνέλευση την Παρασκευή 21 Μαΐου αλλά, υπό τον φόβο δυσάρεστων εκπλήξεων, εξετάζεται η αναβολή της από τον Α. Βγενόπουλο .

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Για την προσεχή Παρασκευή 21 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της MIG, υπό τον ισχυρό (;) άνδρα της Ανδρέα Βγενόπουλο. Φαίνεται όμως ότι το κλίμα δεν είναι τόσο ευχάριστο στο εσωτερικό του ομίλου.
Ο ένας λόγος είναι ότι οι επιμέρους οικονομικές δραστηριότητες τμημάτων του ομίλου δεν είναι και τόσο ικανοποιητικές. Αυτό διαπιστώνεται και από την αξία της μετοχής που έχει πέσει πολύ, δυσανάλογα πολύ σε σχέση με το γενικότερο -όντως άσχημο- οικονομικό περιβάλλον. Πολλοί μέτοχοι έχουν αρχίσει να...
ενοχλούνται βλέποντας ότι αλλιώς τους τα έλεγαν και αλλιώς προκύπτουν τα πράγματα.
Ο δεύτερος λόγος είναι η πρόσφατη κόντρα με τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Σηφουνάκη που κατέληξε μεν στα δικαστήρια αλλά τραυμάτισε για άλλη μια φορά το προφίλ του ομίλου.
Ο τρίτος και κυριότερος λόγος είναι όμως ο πρόσφατος τραγικός θάνατος των τριών πολιτών και του αγέννητου εμβρύου στην πυρκαγιά στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου. Τα αναπάντητα ερωτηματικά για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας και τις ευθύνες γι’ αυτήν, που μέχρι και σήμερα παραμένουν αναπάντητα, έχουν επιβαρύνει το κλίμα όχι μόνο εντός των Τράπεζας αλλά και σ’ όλον τον όμιλο.
Καθώς μάλιστα οι εποχές έχουν αλλάξει και κανείς -ούτε καν ο ευφυής κ. Βγενόπουλος- δεν μπορεί να «πουλήσει» ελπίδα και αισιοδοξία όπως στο παρελθόν, ο προβληματισμός είναι έντονος. Προβληματισμός ακόμη και για το τι αρνητικό και δυσάρεστο θα μπορούσε να ειπωθεί και να συμβεί στη γενική συνέλευση, όταν συν τοις άλλοις είναι νωπά τέτοια γεγονότα. Γι’ αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιβάλλον του κ. Βγενόπουλου σκέπτονται μήπως είναι καλύτερα να αναβληθεί η γενική συνέλευση της Παρασκευής υπό τον φόβο άσχημων εκπλήξεων που δεν θα τις άντεχε η ήδη ραγισμένη «εικόνα» της MIG.
Ποιος όμως μπορεί να εγγυηθεί ότι και αναβολή να υπάρξει, αργότερα θα είναι καλύτερα τα πράγματα;

ΠΗΓΗ: http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου