'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Kαθηγήτρια βίασε μέσα στο αυτοκίνητό της δύο μαθητές της

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της Κυριακάτικης «Σημερινής», οτι καθηγήτρια σχολείου της Επαρχίας Λάρνακας βίασε μέσα στο αυτοκίνητό της δύο μαθητές της.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, προηγήθηκαν απειλές κι εκβιασμοί από την εκπαιδευτικό, αλλά παρά και την προσπάθεια κουκουλώματος της υπόθεσης από τη Διευθύντρια, ο ένας από τους δύο ανήλικους, δεν άντεξε και το ανέφερε στους γονείς του.

Για το πρωτοφανές περιστατικό ενημερώθηκε η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά η οποία κίνησε άμεσα τις διαδικασίες εξιχνίασης της υπόθεσης και με εμπιστευτική επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας, απηύθυνε δραματική έκκληση για άμεση έναρξη διερεύνησης των πολύ σοβαρών καταγγελιών που περιήλθαν εις γνώση της.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός είπε ότι η Αστυνομία διερευνώντας το δημοσίευμα θα έρθει σε επαφή τόσο με το Υπουργείο Παιδείας, όσο και με την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, για να διαπιστωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται η μέχρι σήμερα διενεργηθείσα έρευνα.
«Αν από το προκαταρκτικό πόρισμα της έρευνας που διενήργησε το Υπουργείο Παιδείας, προκύπτει ενδεχόμενο ποινικό αδίκημα, η Αστυνομία σε συνεννόηση με το Γενικό Εισαγγελέα θα προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός.

Πηγή:sigma
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://kontiloforos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου