'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Με ένα αγγελούδι 3 χρονών διακινούσαν ναρκωτικά

Χρησιμοποιούσαν ένα αγγελούδι, ηλικίας μόλις τριών ετών, για να διακινούν ναρκωτικά! Το παιδί ήταν έρμαιο στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων που το πήραν από την οικογένειά του και το χρησιμοποιούσαν για τις βρόμικες και παράνομες δραστηριότητές τους. Ακόμη και οι έμπειροι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που συνέλαβαν τους ανθρώπους που το εκμεταλλεύονταν δεν μπόρεσαν να μείνουν ασυγκίνητοι από το παιδικό του χαμόγελο και τα υπέροχα μάτια που τους κοιτούσαν γεμάτα τρυφερότητα.

Ο Γολγοθάς του μικρού έλαβε τέλος στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά, όταν οι λιμενικοί εντόπισαν δύο άντρες, ηλικίας 19 και 30 ετών, Αθίγγανους, να κινούνται ύποπτα και να έχουν μαζί τους...
... ένα παιδάκι, το οποίο είχε εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και χρώμα δέρματος.

Αμέσως τους έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και όταν σιγουρεύτηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, τους σταμάτησαν και τους υπέβαλαν σε εξονυχιστικό έλεγχο.

Οπως διαπιστώθηκε στην κατοχή τους είχαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, την οποία είχαν κρύψει μέσα στη φόρμα του μωρού. Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκε μία χάρτινη σακούλα που περιείχε 103,3 γραμμάρια ηρωίνη (σε μορφή βράχων).

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου μαζί με το αγοράκι. Ανακρινόμενοι για το παιδί που είχαν μαζί τους, ο ένας εκ των δύο ισχυρίσθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση, ενώ ο άλλος υποστήριξε ότι επρόκειτο να το βαφτίσει τον Αύγουστο, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για τους γονείς του αγοριού, τη διεύθυνση κατοικίας τους ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό στοιχείο.

Το παιδάκι, συνοδευόμενο από ψυχολόγο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου καθώς και για απόπειρα εμπορίας και διακίνησης σκληρών ναρκωτικών. Οι δράστες, ζήτησαν, ωστόσο, και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Το αγοράκι, αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του, βρήκε στοργή και αγάπη στους ανθρώπους του συλλόγου «Χαμόγελο του παιδιού», οι οποίοι το παρέλαβαν και το έθεσαν υπό την προστασία τους μέχρι να βρεθούν οι γονείς του.

«Πρόκειται για ένα αξιαγάπητο πλάσμα, που ζητά μια ζεστή αγκαλιά. Δεν ξέρουμε από πού το έχουν πάρει... Διενεργείται έρευνα. Ηρθε μία νεαρή Αθίγγανη και είπε ότι ήταν η μητέρα του. Κλαίγοντας μας ζήτησε να της δώσουμε το παιδί... Αλλά δεν ξέρουμε αν λέει την αλήθεια. Το αγοράκι θεωρούμε ότι δεν είναι Αθίγγανος. Περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει» ανέφερε στην «Espresso» ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Τόσο οι διωκτικές αρχές όσο και εμείς γνωρίζουμε ότι πολλά παιδάκια πωλούνται, νοικιάζονται, δανείζονται, σε ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για να διακινούν ναρκωτικά και όχι μόνο. Μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας το μωρό θα μείνει μαζί μας»

Espressonews.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.noesi.gr/

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://tacoalatipota.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου