'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Το Μυστικό Σχέδιο Εξαφάνισης Της Ευρώπης

Αποκαλύπτουμε τη σατανική αλήθεια. Η Ισλανδία είναι μόνο η αρχή.To 2008 οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ισλανδίας, που χρωστούσαν έξι φορές το ΑΕΠ της χώρας, κατέρρευσαν και η χώρα ουσιαστικά πτώχευσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες και οι καταθέτες τους να αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς οι Ισλανδοί δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Δύο χρόνια αργότερα, το ηφαίστειο Εγισδιοφαξφακεβηασψ της Ισλανδίας εξερράγη. Ας δούμε το χάρτη.


Ο χάρτης μιλάει καθαρά: Η Ισλανδία βρίσκεται τέρμα θεού στο βορρά του Ατλαντικού. Όταν το ηφαίστειο Έσδφκλαξςεκρφνσλκδ εξερράγη, η αεροπλανοβόρα επικίνδυνη στάχτη του θα μπορούσε να απλωθεί οπουδήποτε, στη Γροιλανδία, στο Βόρειο Πόλο, στον Ατλαντικό. Αλλά όχι. Η στάχτη ακολούθησε μια πορεία αυστηρά νοτιοανατολική, σε μια στενή γωνία 30 μοιρών, ακριβώς καταπάνω στην Ευρώπη, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις εναέριες μεταφορές και γονατίζοντας την ευρωπαϊκή οικονομία. Γιατί πήγε στις 30 μοίρες και όχι στις 270;

Εσύ τι λες;

Είναι προφανές πως πρόκειται για σχέδιο εξόντωσης της Ευρώπης από μυστικούς κύκλους, και που θα έβρισκαν καλύτερη βάση για την επίθεσή τους από την Ισλανδία, μια χώρα γεμάτη ηφαίστεια σαν το Έγσδκφξσεηαγσδφκξησε, μικρή και ταπεινή, με προβληματικό τραπεζικό σύστημα. Η επίθεση είναι καλά ενορχηστρωμένη και διπλή: Πρώτα, μια οικονομική κρίση που επηρεάζει όλη την Ευρώπη. Και ύστερα, μια φυσική καταστροφή που την αποτελειώνει.

Μα δεν αρκεί.

Για να ολοκληρωθεί η επίθεση χρειάζεται κι ένας δεύτερος πόλος. Μια δεύτερη διπλή επίθεση που θα συμπληρώσει την πρώτη και θα διασφαλίσει την ισοπέδωση της Γηραιάς Ηπείρου. Και από πού θα έρθει αυτή; Κοίτα στην εντελώς άλλη άκρη της Ευρώπης. Σε μια χώρα που επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Που επίσης έχει ηφαίστεια.



ΦΥΣΙΚΑ.

Μια δεύτερη οικονομική/ηφαιστειακή επίθεση από την Ελλάδα θα προκαλέσει ένα «ΡΟΜΒΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» πάνω από την Ευρώπη, που θα αφήσει πίσω του μόνο φτώχεια και τέφρα για πάντα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου