'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Μεθυσμένος που τράκαρε έπινε μπίρα ενώ περίμενε ασθενοφόρο!

Και πίνω μπίρες, πίνω μπίρες, πίνω μπίρες.... Το πάθημα δεν έγινε μάθημα, όπως αποδεικνύει το περιστατικό που σημειώθηκε με έναν οδηγό στη Νέα Ζηλανδία. Το πάθος του για το αλκοόλ, στοιχείο που οδήγησε στην ανατροπή του αυτοκινήτου του, τον ώθησε να πιει μία ακόμα μπίρα ενώ περίμενε το ασθενοφόρο.
Ειδικότερα, ο 47χρονος Πολ Νάιτζελ Σνέντον, αφού πήρε μια λάθος στροφή, έπεσε σε ένα ξύλινο φράχτη και παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του. Αφού περίμενε τους διασώστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί, όπως σημείωσε ο συνήγορός του, αποφάσισε να καταναλώσει ένα ακόμα κουτί μπίρας, καθώς δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει!

"Kαθόμουν εκεί μέσα, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες, δεν μπορούσα. Θυμάμαι ότι το φως δε λειτουργούσε και σκέφτηκα, αφού δεν πρόκειται να διαβάσω κανένα βιβλίο, λοιπόν, ας ανοίξω άλλο ένα κουτί", ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πολ Σνέντον μετά την προσαγωγή του στο δικαστήριο.

Μάλιστα, σε έναν από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν ανέφερε πως έπινε επί τέσσερις ημέρες χωρίς διακοπή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το αλκοτέστ, με τη μέτρηση να έχει αποτέλεσμα τετραπλάσιο από το νόμιμο όριο των 400 μικρογραμμαρίων.

Από το δικαστήριο του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.100 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας (632 ευρώ), ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 10 μήνες.

Τα νυχτοπερπατήματα του Στέντον, που τελεί σε διάσταση με τη σύζυγό του, ξεκίνησαν μετά την απόλυσή του από το αρτοποιείο όπου δούλευε και με τη δυσάρεστη είδηση πως ο πατέρας του πάσχει από καρκίνο του προστάτη.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου