'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Συνεχίζουν την πλάκα οι Γερμανοί

Μετά τη Αφροδίτη της Μήλου που την μια ζητιάνευε και την άλλη μας έδειχνε το μεσαίο δάκτυλο, τώρα που καλοκαίριασε σε μια Γερμανική διαφήμιση μπύρας πρωταγωνιστούν και πάλι οι... Έλληνες

Μετά τη Αφροδίτη της Μήλου που την μια ζητιάνευε και την άλλη μας έδειχνε το μεσαίο δάκτυλο, τώρα που καλοκαίριασε σε μια Γερμανική διαφήμιση μπύρας πρωταγωνιστούν και πάλι οι... Έλληνες.

Στην καινούργια διαφήμιση της ζυθοποιίας Paulaner, μία παρέα Ελλήνων και Γερμανών πίνουν μπύρες σε μπυραρία του Μονάχου.

Στη συνέχεια, και ενώ έρχεται η σερβιτόρα με ποτήρια γεμάτα μπύρα, ένας Γερμανός προσφέρεται να πληρώσει τον καινούργιο γύρο.

Τότε είναι που οι Έλληνες φίλοι του τον σταματούν λέγοντάς του "αρκετά έχετε πληρώσει εσείς οι Γερμανοί. Τώρα είναι η σειρά εμάς των Ελλήνων".

Με ένα "γεια μας" και απορώντας που βρήκαν οι Έλληνες πάλι χρήματα ρωτά ο Γερμανός "Τι συμβαίνει; Βρήκατε πάλι χρήματα;"

Και η διαφήμιση κλείνει με το σλόγκαν "Καλά, καλύτερα με Paulaner".

Την είδηση αναφέρει η γερμανική Bild , με το φαρμακερό σχόλιο "Πρώτα αδέκαροι, μετά με δισεκατομμύρια δανεικά και τώρα γίνονται περίγελος ακόμη και στις διαφημίσεις".

Άλλη μια ανθελληνική διαφήμιση από τους Γερμανούς που συνοδεύεται από πικρόχολα σχόλια.

Απολαύστε την, πίνοντας μια μπύρα στην υγεία μας.

Εμείς ξέρουμε...


ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου