'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τουρκία μαζί με τις ΗΠΑ αποφάσισαν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση


Κάτι ''πονηρό'' φαίνεται να ετοιμάζει κατά πάσα πιθανότητα η Άγκυρα σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτή τη φορά δεν είναι με στρατιωτικό τρόπο (παραβιάσεις στο Αιγαίο, γκρίζες ζώνες κλπ) αλλά με ....οικονομικό! Και αν είμαστε - δικαιολογημένα βέβαια - καχύποπτοι, και τους ...παρεξηγήσαμε, τότε ο,τι ετοιμάζουν το κάνουν για να προβάλουν τον εαυτό τους. Διαβάστε όμως αυτό που ακολουθεί και σίγουρα θα μπουν ...ψύλλοι και στα δικά σας αυτιά. Πρόκειται για την επισκόπηση του τουρκικού τύπου:
«Η Milliyet στις εσωτερικές της σελίδες και σε μονόστηλο με τον τίτλο «Η Τουρκία θα παράσχει βοήθεια στην Ελλάδα για την κρίση» δημοσιεύει είδηση «της τελευταίας στιγμής», στην οποία αναφέρεται ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου συναντήθηκε (τις προάλλες) με την Αμερικανίδα ομόλογό του κα. Κλίντον.
''Αρμόδιος του αμερικανικού ΥΠΕΞ, που προέβη στη συνέχεια σε δήλωση, είπε:
«Η Τουρκία και οι ΗΠΑ συζήτησαν και το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει η Ελλάδα την οικονομική κρίση. Ο Υπουργός Νταβούτογλου είπε πως η Τουρκία επιθυμεί να βοηθήσει την Ελλάδα».
''Σε είδηση, που καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου NTV, αναφέρεται ότι ο Τουρκος ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου συναντήθηκε για τρίτη φορά με την ομόλογό του κα. Κλίντον. Οι αμερικανικές πηγές μετέφεραν μια λεπτομέρεια - έκπληξη αναφορικά με τη συνάντηση Κλίντον – Νταβούτογλου και είπαν πως η Τουρκία θα βοηθήσει την ευρισκόμενη σε κρίση Ελλάδα.
''Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ τόνισε πως οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα, όπως η Αρμενία, η Βοσνία, το Ιράν, η Κύπρος και το Ιράκ και πρόσθεσε:
«Η Τουρκία και οι ΗΠΑ συζήτησαν για το πώς θα μπορέσει η Ελλάδα να ξεπεράσει την οικονομική κρίση. Ο Υπουργός Νταβούτογλου είπε πως η Τουρκία επιθυμεί να βοηθήσει την Ελλάδα. Για τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνει αυτό, θα γίνουν δηλώσεις από τον ίδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου