'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 25 Μαΐου 2010

«Βασιλικό» φακελάκι… 500.000 ευρώ!

Δύσκολες εποχές (και) για πριγκίπισσες στη Βρετανία

Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr
http://www.voria.gr/details.php?id=17694

Tι τα θες, τι τα γυρεύεις…Οι μίζες, τα φακελάκια και οι μεσάζοντες δεν είναι ελληνική εφεύρεση παρά τους ισχυρισμούς των φίλων μας των Ευρωπαίων!Απλώς εμείς βγάζουμε μάτι στη γειτονιά, όταν κονομάμε παρανόμως, ενώ οι άλλοι τα τρώνε με ρέγουλα και μακριά από τον τόπο τους…Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα της Αγγλίας Άντριου, Σάρα Φέργκιουσoν, η οποία...
βιντεοσκοπήθηκε (από τον Μάκη της Βρετανίας) την ώρα που έκλεινε deal, μισού εκατομμυρίου ευρώ, με δημοσιογράφο (που υποδύονταν …μεγαλέμπορο), προκειμένου να τον συστήσει στον πρίγκιπα, ο οποίος… τυγχάνει να είναι «πρεσβευτής» του βρετανικού εμπορίου ανά την υφήλιο εδώ και αρκετά χρόνια!
«500.000 λίρες, όποτε σας βολεύει…»
Η πρώην πριγκίπισσα ζήτησε η μίζα να μεταφερθεί στο βρετανικό τραπεζικό λογαριασμό της (διότι έχει και ελβετικό…) για τις μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες που θα κλείνονταν με τον Αντριου ο οποίος από το 2001 αποτελεί τον αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το διεθνές εμπόριο! Δηλαδή όλες οι μπίζνες και οι επενδύσεις περνούν από τα χέρια του και μάλιστα με την εγγύηση της Βασιλικής οικογένειας και όχι απλά του βρετανικού δημοσίου.
Η εφημερίδα λέει – όχι αρκετά ξεκάθαρα κατά την άποψή μου – ότι ο Αντριου ουδόλως γνώριζε τις λαμογιές της Φέργκι και πολύ στενοχωρήθηκε για την κατάντια της.
Όμως η ίδια η λαίδη –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- στο αμαρτωλό βίντεο υποστήριζε ότι ο πρίγκιπας γνώριζε τα πάντα, διότι είναι φιλεύσπλαχνος και « με βοηθάει, γιατί σήμερα δεν έχω χρήματα. Λοιπόν, εάν θέλετε να τον συναντήσετε για τις υποθέσεις σας, φροντίστε εμένα και εκείνος θα φροντίσει εσάς. Θα βγάλετε δύο φορές αυτά τα χρήματα…»
ΥΓ: Το θέμα της πριγκιπικής βρώμικης συναλλαγής -μπροστά στις κάμερες - μάλλον δεν θα απασχολήσει τα ελληνικά ΜΜΕ, διότι αυτόν τον καιρό ψάχνουν deals Ελλήνων ταπεινής καταγωγής, όπως υιών ταχυδρόμων, δημόσιων υπάλληλων και αγροτών.

ΠΗΓΗ: http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου