'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Βάσω Κολυδά: "Θέλω να κάνω ψυχανάλυση στον πρωθυπουργό"!!!

Στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, θέλει να κάνει ένα πρώην “κουνέλακι”, η Βάσω Κολυδά, η οποία πήρε τον τίτλο της Playmate το 2006.
Το νεαρό καλλίγραμμο μοντέλο είναι παράλληλα και φοιτήτρια ψυχολογίας, ωστόσο, παραδέχτηκε στην εφημερίδα Espresso της Κυριακής πως έχει αφήσει για λίγο τις σπουδές εξαιτίας του μόντελινγκ. Παρόλα αυτά, δήλωσε πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει.
"Λόγω του modeling έχω παραμελήσει τις σπουδές μου στην ψυχολογία, αφού θα έπρεπε να την έχω τελειώσει εδώ και τρία χρόνια, όμως δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα παρατήσω", είπε στην εφημερίδα η ξανθιά καλλονή.
Όσον αφορά σε ποιον θα ήθελε να κάνει ψυχανάλυση, η Βάσω απαντά: "Θα ήθελα να κάνω ψυχανάλυση στον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί νομίζω ότι... θα ήταν ενδιαφέρον αυτήν την εποχή λόγω της οικονομικής κρίσης να μάθω πώς σκέφτεται, πώς λειτουργεί και τι έχει σκοπό να κάνει για τη χώρα μας προκειμένου να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα την κρίση. Η ψυχολογία πάντα μου άρεσε, αφού από μικρή διάβαζα βιβλία και επιδίωκα να είμαι κοντά στους ανθρώπους και να βλέπω τη διαφορετική πλευρά τους".
Η ίδια αποκαλύπτει πως ο ιδανικός άνδρας για εκείνη είναι εκείνος που θα της προσφέρει ηρεμία και σε καμία περίπτωση να μην την πιέζει. Επιπλέον, μίλησε και για το τι ακριβώς την ενοχλεί: "Αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ στον χώρο του modeling τα τελευταία χρόνια είναι ότι ξαφνικά κορίτσια τα οποία δεν έχουν ταυτότητα και στόχο να ασχοληθούν επαγγελματικά με το modeling εκμεταλλεύονται αυτόν τον χώρο για να προβάλλουν το όνομά τους και φυσικά με λάθος τρόπο. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν την τάση να έχουν έναν τίτλο, ανεξάρτητα αν τους αντιπροσωπεύει και αν μπορούν να τον υποστηρίξουν".
Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου