'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΔΕΚΑ ΡΩΣΟΙ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Δέκα άτομα που κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ της ρωσικής κυβέρνησης συνελήφθησαν στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Και στους δέκα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συνωμοσία, ενεργώντας ως κατάσκοποι ξένης κυβέρνησης. Το συγκεκριμένο αδίκημα αντιστοιχεί σε ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνων.
Ακόμη ένας θεωρείται ύποπτος, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Σε άλλους εννιά απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξέπλυμα χρημάτων. Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή τους ύστερα από πολυετείς έρευνες.
Σύμφωνα με πηγές πρόκειται για: ένα ζευγάρι με τα ψευδώνυμα Ρίτσαρντ και Σύνθια Μέρφι, που συνελήφθησαν στο Μοντκλέρ, μια γυναίκα ονόματι Βίκυ Παλάεζ και έναν άνδρα, γνωστό και ως "Χουάν Λαζάρο, που συνελήφθησαν στο Γιόνκερς, που συνελήφθησαν στο Μοντκλέρ και την Άνα Τσάπμαν που συνελήφθη στο Μανχάταν, Άλλοι τρεις, ο Μιχαήλ Σεμένκο και ένα ζευγάρι γνωστό ως "Μάικλ Ζοτολι" και "Πατρίτσια Μιλς", τους οποίους οι αρχές συνέλαβαν στα σπίτια τους στο Άρλινγκτον και άλλους δύο, αποκαλούμενους "Ντοναλντ Χάουαρντ Χιθφιλντ" και Τρέισι Λι Αν Φόλεϊ", που συνελήφθησαν στη Βοστόνη. Ο ενδέκατος, ύποπτος ονομάζεται " Κρίστοφερ Ρ Μέτσος".

ΠΡΕΖΑ TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου