'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Κατέρρευσε το σύστημα!!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η προσπάθεια της κρατικής τηλεόρασης να συνεχίσει την ενημέρωσή της απρόσκοπτα, καθώς δεν μπορούν να συνεχισθούν οι ενημερωτικές εκπομπές λόγω έλλειψης προσωπικού.
Αδυνατεί να βγάλει τις ενημερωτικές της εκπομπές στον αέρα η ΕΡΤ. Ο λόγος; Μα φυσικά η απώλεια των συμβασιούχων, των ανθρώπων οι οποίοι τόσα χρόνια κρατούσαν επί της ουσίας τις εκπομπές αλλά και μεγάλο μέρος των ειδήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα, στελέχη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ενημέρωσαν τους εργαζόμενους πως... δεν θα βγουν στον αέρα οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές όπως και η αντίστοιχη του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά μεταξύ των μόνιμων εργαζομένων δεν υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για να εργαστούν. Έτσι, η κρατική τηλεόραση δεν θα βγάλει ενημερωτικό πρόγραμμα ως το τέλος του μήνα , ενώ το ίδιο είναι πιθανό να ισχύσει και για τον Ιούλιο.
Παράλληλα μάχη γίνεται στην ΕΡΤ των 5.000 υπαλλήλων, για να υπάρχουν εκπομπές τον Αύγουστο!
Και εδώ γεννάται το μεγάλο ερώτημα. Εάν μειωθούν τα δελτία ειδήσεων και εάν περικοπούν δραστικά οι ενημερωτικές εκπομπές, με ποιόν τρόπο σκέπτονται οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης να υλοποιήσουν το βασικό άξονα του έργου τους που είναι η ενημέρωση;
Και δεύτερον, όπως είναι γνωστό, η εκάστοτε κυβέρνηση έχει "βήμα" από την κρατική τηλεόραση. Πώς θα καλυφθεί το κενό αυτό;
Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου