'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ξεκινά το σαφάρι των κατασχέσεων!

Διορία μέχρι της 20 του τρέχοντος μήνα να καταβάλουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους, δόθηκε στους μεγαλοοφειλέτες του ελληνικού Δημοσίου. Ο λόγος για 990 οφειλέτες εκ των οποίων οι 20 χαρακτηρίζονται ως «μεγαλοφειλέτες» καθότι χρωστούν στο Δημόσιο μέχρι και 7,05 εκατομμύρια ευρώ έκαστος!

Μετά από δεκαετίες το ελληνικό Δημόσιο αποφάσισε να εισπράξει τα χρωστούμενα από φορολογούμενος οι οποίοι όπως διαφαίνεται αγνόησαν συστηματικά την ρύθμιση των οφειλών τους αφού στη κατοχή τους έχουν ακίνητα μεγάλης αξίας.

Στην «μαύρη» λίστα περιλαμβάνονται οφειλέτες από δημοφιλείς προορισμούς όπως Μύκονο, Σαντορίνη κτλ οι οποίοι προφανώς δεν ήθελαν να καταβάλουν τα χρέη τους αν και θα μπορούσαν.

Αν οι οφειλέτες δεν μεριμνήσουν για την ρύθμιση των οφειλών τους έως τις 20 Ιουλίου, τότε ενεργοποιείται αυτόματα η διαδικασία κατάσχεσης ακινήτων τα οποία θα βγουν σε πλειστηριασμό προκειμένου να καλυφθεί το ποσό.

Στόχος του Υπουργείου Οικονομικών είναι να εντοπιστούν όσοι κάνουν πολυτελή ζωή και αρνούνται συστηματικά να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο.

ΠΗΓΗ: http://www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου