'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

"Ήρθε για διακοπές, όχι εξορία"

«Άστραψε και βρόντηξε» ο έπαρχος της Λήμνου για τη μετάθεση του Γεράσιμου Ζαγορίτη μετά την αποκάλυψη του VETO για τις τρυφερές στιγμές που είχε με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο υπόγειο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου.

Το αποτέλεσμα του ντόρου που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών Ζαγορίτη-Αλεξανδράτου, ήταν ο ναύτης Ζαγορίτης να «εισπράξει» 60 μέρες φυλακή και δυσμενή μετάθεση στη Λήμνο. Ο τρόπος με τον οποίο προβλήθηκε η «σκληρή» αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων της Λήμνου, οι οποίοι διαμαρτύρονται με επιστολή τους στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Στην περίοδο κρίσης που διανύουμε και στον τουρισμό των νησιών μας, ο Δημήτρης Σάραγκας θεώρησε ότι η μετάθεση του γιου του Λευτέρη Ζαγορίτη με τη μορφή τιμωρίας, πλήττει την εικόνα του νησιού που, ενδεχομένως, θα θεωρηθεί από πολλούς «τόπος εξορίας και τιμωρίας». Επικοινωνήσαμε με κατοίκους του νησιού, που «προσυπέγραψαν» την ανακοίνωση του έπαρχου, θεωρώντας ότι ένα νησί με μεγάλη τουριστική υποδομή και πλήθος επισκέψεων κάθε καλοκαίρι δυσφημίζεται από το ίδιο το κράτος.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του έπαρχου Λήμνου ΕΔΩ:

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://kalyterotera.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου