'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

7 Αντρικές αλήθειες για το σεξ και τις σχέσεις!

Είναι δύσκολο να διαβάσει μια γυναίκα τις σκέψεις ενός άνδρα και να καταλάβει τι ακριβώς θέλει για να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος. Γιατί μπορεί της γυναίκας η καρδιά να είναι μια άβυσσος αλλά και οι άνδρες φαίνεται ότι δεν πάνε πίσω. Είναι και αυτοί γεμάτοι εκπλήξεις. Και η συμπεριφορά τους στην κρεβατοκάμαρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνδρες έχουν τα μυστικά τους στο σεξ. Αποφεύγουν να αποκαλύψουν τις πιο ρομαντικές τους σκέψεις ή ότι αισθάνονται ευάλωτοι ή αμήχανοι. Είναι πράγματα που μάλλον έχουν μάθει με την πάροδο του χρόνου να κρατάνε για τον εαυτό τους. Όμως οι άνδρες έχουν και μυστικά, που θέλουν να τα γνωρίζει και η σύντροφός τους.

Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα μυστικά που θα ήθελαν οι άνδρες να μην κρατήσουν για τον εαυτό τους αλλά να τα μοιραστούν με τη γυναίκα τους;

Θέλετε να ντύνεται η σύντροφός σας για σας

Μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο το καλύτερο που θα μπορούσε να σας συμβεί είναι να σας περιμένει η σύντροφός σας στο κρεβάτι φορώντας μόνο τα σέξι εσώρουχα, που τις κάνατε δώρο στα γενέθλιά της.

Πώς να το κάνουμε, είστε οπτικοί τύποι και πριν πάρετε αυτό που θέλετε δε σας χαλάει ένα ‘’οφθαλμόλουτρο’’. Τα σέξι εσώρουχα θα βοηθήσουν να αναζωπυρωθεί το πάθος σας και να αναβαθμιστεί η σεξουαλική σας ζωή.

Αλλά και όταν βγαίνετε για ένα ποτό θα σας άρεσε να σας πει ότι αυτό το φόρεμα το έβαλε μόνο για σας. Σας αρέσει να νιώθετε ότι είστε ο ένας και μοναδικός, έτσι δεν είναι;

Θέλετε να σας προκαλεί σεξουαλικά

Αν κάνετε πάντα εσείς το πρώτο βήμα κάποια στιγμή θα αναρωτηθείτε: «Γιατί εκείνη δεν μου ζητάει ποτέ να κάνουμε έρωτα; Μήπως δεν με θέλει πια;»

Για έναν άνδρα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να ξέρει ότι είναι σεξουαλικά επιθυμητός.

Θέλετε λοιπόν πού και πού να πάρει πρωτοβουλία η σύντροφός σας και να σας προκαλέσει εκείνη ερωτικά.

Αναζητάτε τη σεξουαλική επιβεβαίωση

Οι άνδρες έχουν τρελές ανασφάλειες. Μπορεί να μην το ομολογούν αλλά είναι αρκετά ευάλωτοι. Πώς μια γυναίκα μπορεί να σας απαλλάξει από την ανασφάλεια και να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση; Με επιβεβαίωση και συγχαρητήρια!

Για έναν άνδρα η επιβεβαίωση από τη σύντροφό του είναι το παν. Και η καλύτερη επιβεβαίωση είναι να του πει ότι είναι υπέροχος εραστής.

Θέλετε να είστε ο ήρωάς της

Παραδεχτείτε το, σας αρέσει να σας χαϊδεύουν το εγώ σας! Θέλετε η γυναίκα που έχετε δίπλα σας να σας δείχνει ότι σας χρειάζεται πραγματικά. Και ακόμη να σας θυμίζει πού και πού πόσο υπέροχος σύντροφος είστε.

Και βέβαια σας αρέσει να σας φροντίζει. Δε λέτε όχι σε ένα μασάζ ή σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Θέλετε παθιασμένο έρωτα

Οι άνδρες αγαπούν τις παθιασμένες γυναίκες και φυσικά θέλουν να είναι επιθυμητοί και αγαπητοί. Αν μια γυναίκα σας δείξει ότι είναι παθιασμένη μαζί σας θα έχετε μαζί της την τέλεια σεξουαλική ζωή.

Λατρεύετε τα απρόσμενα αγγίγματα

Ναι, είναι αλήθεια. Το παραμικρό άγγιγμα μπορεί να χαρίσει μοναδική απόλαυση σε έναν άνδρα. Με άλλα λόγια περιμένετε από τη σύντροφό σας να αφήσει τα δάχτυλά της να μιλήσουν.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι θέλετε να μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό, σας ‘’φτιάχνουν’’ τα χάδια, τα τρυφερά αγγίγματα και τα ερωτόλογα.

Θέλετε πρωτοτυπία

Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί πολύ καιρό υπάρχει ο κίνδυνος η σχέση να ρουτινιάσει. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, δεδομένου ότι δημιουργεί και μια ασφάλεια και οικειότητα.

Παρόλα αυτά δε θα σας χάλαγε λίγη πρωτοτυπία. Τι να κάνετε; Ανακατέψτε τα πράγματα λίγο. Αν η κρεβατοκάμαρα είναι ο μοναδικός ερωτικός χώρος του σπιτιού γιατί να μην το κάνετε για αλλαγή στη μπανιέρα;

Να σιγουρευτείτε ότι η μονογαμία και η μονοτονία δεν έχουν γίνει συνώνυμα.
Αυτό είναι που σας ενδιαφέρει και αν βάλετε πρωτοτυπία στη σεξουαλική σας ζωή μάλλον θα τα καταφέρετε… 


www.men24.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://okokoras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου