'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Έφυγε ο Ιωαννίδης παίρνοντας μαζί του τα μυστικά...

Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας, ο επί 36 χρόνια κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Δ. Ιωαννίδης. Ο θανατός του οφείλεται σε αναπνευστικά προβλήματα τα οποία εδώ και αρκετό καιρό τον ταλαιπωρούσαν, ιδιαίτερα με τις συνθήκες καύσωνα που βιώνουμε. Φυσικά αυτό δεν ήταν έκπληξη για κανέναν, καθώς εδώ και αρκετό καιρό, γιατρός επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά τον Ιωαννίδη στο κελί του. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι ήταν αποφασισμένοι να αφήσουν έναν 87χρονο άνθρωπο να πεθάνει από την ζέστη, μέσα στην φυλακή. Ένας 87χρονος που ζούσε μέσα σε συνθήκες, τις οποίες πολύ νεοτεροί του δεν θα μπορούσαν να αντέξουν. Ήταν απλά θέμα χρόνου. Η απόφαση είχε ληφθεί, να πεθάνει στην φυλακή.
Αξίζει εδώ να αναφερθούμε ότι πέρυσι, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, η αδελφή του Ιωαννίδη με τον δικηγόρο του, κ. Τσούγκο, έκαναν αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας, η οποία όμως απερρίφθη από το ελληνικό κράτος, που επέδειξε στην συγκεκριμένη περίπτωση όλη του την μικροψυχία.
Ο πρώην ταξίαρχος, μαζί του, φέρεται να πήρε και πολλά μυστικά, πράγματα που δεν μοιράστηκε ποτέ με κανέναν και ιδιαίτερα όσα αφορούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η Κυπριακή τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει γιατί θα εξέθετε πολλούς και πολλές καταστάσεις, προτιμώντας να αφήνει τις σκιές, δικαίως ή αδίκως, να πέφτουν επάνω του. 


ΠΗΓΗ:   http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου