'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η αδελφή του David Beckham ζει από την πρόνοια!!!

Εξαιρετικά ταραγμένος είναι ο David Beckham όταν μέσα από τον βρετανικό τύπο έμαθε ότι η μεγαλύτερη αδελφή του Lynne ζει με επιδόματα από την πρόνοια!!!

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται γύρω στα 125 εκατ. στερλίνες έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν του… σφύριξαν ότι η αδελφούλα του ζει την οικογένειά της, εισπράττοντας κάθε εβδομάδα περίπου 164 στερλίνες από την πρόνοια.
Ο David σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο είχε άγνοια για την οικονομική κατάσταση της αδελφής του, αφού νόμιζε ότι όλα ήταν μια χαρά μετά και από την αγορά που έκανε στο όνομά της, του σπιτιού που μένει τώρα.
Από ότι φαίνεται όμως η Lynne δεν τα βγάζει εύκολα πέρα και η ζωή της απέχει πολύ από τη χλιδή την οποία απολαμβάνει ο David και η γυναίκα του Victoria.
Μάλιστα στη ζωή της έχει μπει κι ένας νέος άνδρας, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο για βιαιοπραγία, γεγονός που κάνει τον ποδοσφαιριστή να ανησυχεί ακόμα περισσότερο για την αδελφή του.
Η αλήθεια είναι ότι τα δύο αδέλφια τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν και πάρα πολύ καλά, αφού είχαν κάνει άπειρους καυγάδες για τον πρώην άνδρα της Lynne, τον οποίο δεν ενέκρινε ο μικρός της αδελφός.
Παρ’ όλ’ αυτά όμως φρόντιζε πάντα να στηρίζει οικονομικά όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Είναι αλήθεια πάντως ότι τα νέα για την αδελφή του τον αιφνιδίασαν.

star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου