'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Εξαφάνιση 35χρονης μητέρας και δολοφονία του σύντροφού της

Συγκλονίζει η ιστορία που ήρθε στο φως από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και έχει να κάνει με την απαγωγή μίας γυναίκας, τη δολοφονία του σύντροφό της της που την έψαχνε αλλά κι ένα πτώμα στο δάσος του Σέιχ Σου.


Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την υπόθεση που άρχισε με την εξαφάνιση της 31χρονης Όλγας Παυλίδου, μητέρας δύο παιδιών που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου του 2009 από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.


Ο σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει την γυναίκα της ζωής του. Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε δέκα μήνες μετά δολοφονημένος έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών…


Στις 19 Οκτωβρίου μία ομάδα τοπογράφων εντόπισε ένα πτώμα στο δάσος του Σέιχ Σου και συγκεκριμένα μέσα σε μία χαράδρα βάθους 2ομέτρων.


Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση το πτώμα ανήκε σε γυναίκα ηλικίας έως 35 ετών, έχει ύψος 1,70 μ και φορούσε νούμερο παπούτσι 38 με 39. Τα στοιχεία αυτά ταιριάζουν πολύ με τα χαρακτηριστικά της γυναίκας ενώ αυτό που κάνει τους συγγενείς να συνεχίζουν να ελπίζουν πως η Όλγα τους ζει είναι πως τα ρούχα που φορούσε το πτώμα που βρέθηκε δεν ανήκουν σίγουρα στην αγνοούμενη μητέρα.


Την απάντηση πάντως αναμένεται να δώσει σε λίγες ημέρες η εξέταση DNA.


 

star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου