'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Έστελναν βόμβα στον Σαρκοζί !!!!


Ο Νικολά Σαρκοζί ήταν ο ένας από τους τέσσερις συνολικά παραλήπτες των πακέτων που είχαν παγιδεύσει με εκρηκτικά οι δύο συλληφθέντες στο Παγκράτι. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο νεαροί είχαν στην κατοχή τους δύο 



εκρηκτικούς μηχανισμούς (και όχι έναν όπως αρχικά είχε δημοσιευτεί), ο ένας με παραλήπτη την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα και ο δεύτερος τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας. Τα δύο προηγούμενα πακέτα επρόκειτο να σταλούν στις πρεσβείες του Μεξικού και της Ολλανδίας στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 22 και 24 ετών, καταζητούντο από τις αρχές και εναντίον τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Ο ένας, 22 ετών, κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία εναντίον του για την τοποθέτηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Ο 24χρονος καταζητείται για σωρεία εγκληματικών δράσεων και θεωρείται ιδιαίτερα «σκληροπυρηνικός».

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Παγκράτι, μετά από την έκρηξη του πρώτου δέματος σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην οδό Αστυδάμαντος 71. Οι υπάλληλοι της εταιρείας έδωσαν λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών των δύο ατόμων που είχαν παραδώσει το δέμα και είχε ως παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικού. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κινητοποιήθηκαν άμεσα και τους εντόπισαν πεζούς. Ο ένας έφερε περούκα, ένα καπέλο τζόκεϊ και αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ και οι δύο φορούσαν τσαντάκια μέσης. Το πρώτο περιείχε ένα πιστόλι GLOCK με τρεις γεμιστήρες και το δεύτερο ένα πιστόλι GLOCK με δύο γεμιστήρες.

Πάνω τους, οι νεαροί είχαν την απόδειξη παράδοσης δέματος στην ταχυμεταφορική εταιρεία στην Σπύρου Μερκούρη 62-64, το οποίο προοριζόταν για την πρεσβεία της Ολλανδίας. Οι πυροτεχνουργοί μετέβησαν άμεσα στην εταιρεία και εξουδετέρωσαν τον μηχανισμό με ελεγχόμενη έκρηξη.

Όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εάν η συνδεσμολογία της πρώτης βόμβας δεν ήταν πρόχειρη, τότε, πιθανότατα και τα τέσσερα δέματα θα αποστέλλονταν κανονικά στους παραλήπτες. 


http://katohika.blogspot.com/2010/11/blog-post_7909.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου