'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Συλλήψεις για τρία παγιδευμένα δέματα στο Παγκράτι

Άνδρες της ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην οδό Ριζάρη τους δύο δράστες που σήμερα το πρωί παρέδωσα νδιαδοχικά τρία δέματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε διάφορες περιοχές στο Παγκράτι. Ο ένας από τους δύο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ και οι δύο είχαν στην κατοχή τους πιστόλια και περούκιες.

Ένας από τους δύο δράστες που συνελήφθησαν είναι ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση «Πύρινες της Φωτιάς».


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και άλλα δύο δέματα τα οποία έχουν παραδοθεί από το ίδιο άνθρωπο. Άνδρες της αστυνομία κατευθύνονται αυτή την ώρα στη Σπύρου Μερκούρη εκεί όπου υπάρχει πληροφορία για δεύτερο ύποπτο δέμα. Την ίδια ώρα έχει προσαχθεί ένα άτομο που φέρεται να είναι ο αποστολέας των δεμάτων. 


Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης άφησε άλλον ένα φάκελο σε κατάστημα ACS επί της οδού Σπύρου Μερκούρη 32 το οποίο είχε σαν παραλήπτη την πρεσβεία της Ολλανδίας. Ο φάκελος ελέγχεται από αστυνομικούς. Την ίδια ώρα από πυροτεχνουργούς γίνεται ελεγχόμενη έκρηξη σε φάκελο που βρέθηκε σε στάση λεωφορείου επί της οδού Ριζάρη.


Νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε στις 11.40 στην εταιρεία ταχυμεταφορών «Suisse mail» στη συμβολή των οδών Αστυδάμαντος και Β. Γεωργίου στο Παγκράτι.


Λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη, ένας άγνωστος μπήκε στο κατάστημα, άφησε ένα δέμα και εξαφανίστηκε. Η υπάλληλος του καταστήματος πήρε το δέμα από τον πάγκο για να το τοποθετήσει και τότε έγινε η έκρηξη στα χέρια της.


Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα, ενώ αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τόσο τον άγνωστο όσο και τον παραλήπτη του δέματος. 


zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου