'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Χορηγία» Μυλωνά η απόδραση από τον Κορυδαλλό!!!


Με τα λύτρα που έλαβε για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά κάλυψε ο Βασίλης Παλαιοκώστας τα έξοδα για την κινηματογραφική απόδραση του ιδίου και του Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως αποκάλυψε ο



δεύτερος σήμερα στην απολογία του.

Απαντώντας σε ερώτηση της έδρας, ο κατηγορούμενος είπε πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόδραση παρά μόνο για το γεγονός πως «πήρα κόσμο στον λαιμό μου», ενώ δήλωσε πως θα εκτίσει ακόμη τέσσερα χρόνια και θα βγει από τις φυλακές… «κωλοτούμπες να κάνει η Αστυνομία».

Ο Ριζάι αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια ήταν η μυστηριώδης Αλεξάντροβα που νοίκιασε το ελικόπτερο της διαφυγής, λέγοντας «εγώ ρουφιάνος δεν είμαι» και ερωτώμενος για το πόσα κιλά είναι ο συγκατηγορούμενος του επιχειρηματίας (ο οποίος παρίσταται δια συνηγόρου) είπε: «είναι 130 κιλά χαφιές... τον αφήνουν ελεύθερο και έχουν στην φυλακή την κοπελίτσα» δείχνοντας την Μπλερίνα, για την οποία ωστόσο είπε επίσης πως είναι άτυχη. «Ήρθε στο σπίτι και μετά από λίγο μας έπιασε η αστυνομία».

Ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ι. Αγγελής ζήτησε την ενοχή όλων των κατηγορουμένων για την απόδραση με το ελικόπτερο στις 22 Φεβρουαρίου 2009.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να κηρύξει το δικαστήριο ενόχους τον βασικό κατηγορούμενο Α. Ριζάι και την σύντροφο του Ασπασία Μητροπία, το ζευγάρι των Αλβανών Έρβις Στεφάνι και Λούλε Μπερίνα, που είχαν συλληφθεί στο σπίτι που συνελήφθη και ο δραπέτης συμπατριώτης τους και τον επιχειρηματία Χρύσανθο Αναγνωστόπουλο ο οποίος είχε μεταβιβάσει στους δραπέτες θωρακισμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ανά περίπτωση οι πέντε κατηγορούμενοι αφορούν τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απόδρασης κρατουμένου, αρπαγής, διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής όπλων και πυρομαχικών, παράνομης κατάληψης αεροσκάφους, διατάραξης ασφάλειας αεροσκαφών κ.α.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε μεταξύ άλλων να κηρυχτούν ένοχα τα δύο ζευγάρια για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατηγορία για την οποία ζήτησε να αθωωθεί ο επιχειρηματίας. Για τον Αναγνωστόπουλο ο κ. Αγγελής έκρινε πως πρέπει να κριθεί ένοχος για την βοήθεια στην απόδραση και για κατοχή όπλου.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Νοεμβρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.


http://katohika.blogspot.com/2010/11/blog-post_5096.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου