'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Μετρητά και όχι δώρα ζητούν οι νιόπαντροι

Όσο περνάει ο καιρός τα νιόπαντρα ζευγάρια δε βάζουν λίστα γάμου ώστε να επιλέξουν οι καλεσμένοι τι δώρο να τους κάνουν αλλά ζητούν χρήματα, δείγμα πως η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τον κλάδο των γάμων.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην Telegraph, πάνω από τα μισά ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν προτιμούν αντί για δώρο οι καλεσμένοι να τους δώσουν ένα χρηματικό ποσό. Επιπλέον, τα ζευγάρια δε θα έχουν τη δυσάρεστη έκπληξη να τους δοθούν δώρα τα οποία είτε είναι άχρηστα είτε ήδη θα τα έχουν.
Παράλληλα, το 27% των ερωτηθέντων ζητά κουπόνια με σκοπό να αποπληρώσουν το ταξίδι του μέλιτος. Αντίθετα, το 29% συνεχίζει να... προτιμά την παραδοσιακή λίστα γάμου.
“Τα ζευγάρια ζητούν χρήματα αντί της κλασσικής λίστας. Στο παρελθόν ντρεπόντουσαν να ζητήσουν κάτι τέτοιο ωστόσο λόγω της οικονομικής κρίσης οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και πολλοί πλέον δε διστάζουν να λένε ανοιχτά πως προτιμούν ένα χρηματικό ποσό παρά ένα αντικείμενο”, είπε η δημοσιογράφος περιοδικού μόδας Catherine Westwood.
Επιπλέον, φέτος έχει παρατηρηθεί πτώση της τάξεως του 10% αφού το 43% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά στην ερώτηση εάν θα παντρευτεί ή όχι. Μείωση έχει σημειωθεί και στην ανάληψη των εξόδων του γάμου από τους γονείς αφού μόνο το 26% παραδέχτηκε πως οι οικογένειές τους θα πληρώσουν εξ ολοκλήρου την τελετή.
Εντωμεταξύ,τα 2/3 των ζευγαριών σχεδιάζουν να δώσουν το πολύ μέχρι 17.000 ευρώ για το γάμο τους.
Τα άγχη των νυφών
Είναι γνωστό πως οι νύφες είναι ιδιαίτερα αγχωμένες πριν το γάμο τους με πολλούς φόβους να τις ταλαιπωρούν. Τον άσχημο καιρό φοβάται το 48% των νυφών, τη μη διασκέδαση το 28% ενώ το 70% σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην πιει πολύ κατά τη διάρκεια του γλεντιού.
Άλλοι φόβοι είναι πως θα ταιριάξουν οι καλεσμένοι μεταξύ τους, ο πρώτος χορός αλλά και κατά πόσο θα κρατήσουν οι όρκοι που θα ανταλλάξουν μέσα στο χρόνο.
Γυμναστήριο και δίαιτα για τους γαμπρούς
Οι γαμπροί από την πλευρά τους πριν το γάμο ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής (54%) και πηγαίνουν γυμναστήριο (34%) ενώ ένας στους πέντε κάνει λεύκανση στα δόντια του!

http://alepounews.blogspot.com
http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου