'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Σοβαρός τραυματισμός για την Αθηνά Ωνάση

Εκτός των ιππικών αγώνων θα παραμείνει για τρεις μήνες η Αθηνά Ωνάση μετά από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια τουρνουά ιππασίας στη Γαλλία.
Η Αθηνά, που αγωνιζόταν στο τουρνουά ιππασίας στο Μπουργκ αν Μπρες, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από το άλογο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η 25χρονη Αθηνά έπαθε κάταγμα στον ώμο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η απαραίτητη εγχείρηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έγινε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας σε κλινική του Λονδίνου και τώρα αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Ο τραυματισμός της αυτός ενδέχεται να την κρατήσει μακριά από πολλά τουρνουά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιππασίας που διοργανώνεται στο Κεντάκι από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου.

Αυτό θα την κρατήσει αρκετά πίσω και στην προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, όπου οι πληροφορίες την ήθελαν να κατεβαίνει με την ελληνική ομάδα.

ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου