'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εκείνη γεννούσε και οι γιατροί έπαιζαν… ξύλο!

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν μια μητέρα και το νεογέννητο μωρό της σε μαιευτήριο, καθώς την ώρα του τοκετού οι γιατροί έπαιζαν ξύλο μέσα στο… χειρουργείο! Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο συνέβη στη Σικελία.


Η ιστορία έχει ως εξής: όταν έσπασαν τα νερά της 30χρονης Λόρα Σαλπιέτρο πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει. Την ώρα όμως που η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο κρεβάτι με πόνους οι γιατροί γύρω της άρχισαν να μαλώνουν για το αν θα της κάνουν ή όχι καισαρική.


Ο καβγάς τους μάλιστα εξελίχθηκε σε συμπλοκή και οι γιατροί ήρθαν στα χέρια αρχίζοντας τις μπουνιές και τις κλωτσιές, με τον σύζυγο της 30χρονης γυναίκας μάταια να τους παρακαλεί να την βοηθήσουν.


Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει μια ολόκληρη ώρα η καισαρική τομή στην 30χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα, να υποβληθεί σε υστερεκτομή και το νεογέννητο να υποστεί δυο καρδιακά επεισόδια!


Μητέρα και μωρό βρίσκονται στην εντατική και χαροπαλεύουν ενώ οι γιατροί δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο το παιδί να έχει υποστεί εγκεφαλική ζημιά. Σοκαρισμένος ο σύζυγος της Λόρα δήλωσε:« Κινδυνεύω να χάσω την οικογένεια μου επειδή οι γιατροί μάλωσαν στην αίθουσα τοκετού .Είναι απίστευτο. Θέλω να μάθω γιατί η γυναίκα και ο γιός μου αγωνίζονται τώρα για τη ζωή τους».


Οι δυο γιατροί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας εμφανίστηκε έξαλλος λέγοντας: «Αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σοβαρό».

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου