'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Μόνιμοι οπλίτες οι δράστες........

Δύο νεαροί επαγγελματίες οπλίτες εμπλέκονται σε βαρύ τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Μυτιλήνη. Τους καταδίωξε με τη μοτοσυκλέτα του γιατί δεν σταμάτησαν σε σήμα και κατά την καταδίωξη βρέθηκε στο έδαφος.


Δύο νεαροί ηλικίας 23 και 19 ετών επέβαιναν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ στη μοτοσικλέτα που καταδίωκε ο 22χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος έπειτα από πτώση του στη διάρκεια του κυνηγητού.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, οδηγός της μοτοσικλέτας, την οποία καταδίωξε ο αστυνομικός είναι 23χρονος, με συνεπιβάτη 19χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι εγκατέλειψαν στον τόπο του ατυχήματος τραυματισμένο τον αστυνομικό, μετά τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.
Εκτός των δύο νεαρών, συνελήφθη και ένας 27χρονος, ο οποίος απέκρυψε τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων.

Πληροφορίες από τη Μυτιλήνη αναφέρουν ότι δύο από τους τρεις συλληφθέντες είναι επαγγελματίες οπλίτες οι οποίοι υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι ξημερώματα χθες ο 22χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. κατεδίωξε με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, τον οδηγό άλλης μοτοσικλέτας που δεν είχε σταματήσει νωρίτερα σε σήμα τροχονόμου. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης η μοτοσικλέτα του 22χρονου αστυνομικού ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

ΠΗΓΗ:    http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου