'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η ανακάλυψη ότι ένας από τους πρωταγωνιστές μίας υπερπαραγωγής πορνό βρέθηκε θετικός στον ιό του AIDS μπλόκαρε όλες τις παραγωγές των δύο μεγαλύτερων στούντιο του είδους των ΗΠΑ

Κατεβάζουν τα ρολά μέχρι νεοτέρας δυο από τα μεγαλύτερα στούντιο παραγωγής πορνό κινηματογράφου στις ΗΠΑ μετά από το θετικό δείγμα ενός πρωταγωνιστή στον ιο HIV.

Όπως αναφέρουν σε άρθρο τους ο Λός Αντζελες Τάιιμς πρόκειται για δυο από τους κολοσσούς της βιομηχανίας την  Wicked Pictures και την Vivid Entertainment που σταμάτησαν την παράγωγη ταινιών για προληπτικούς λόγους.

Όπως έγινε γνωστό βρέθηκε  κάποιος πρωταγωνιστής, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, θετικός στον ιό του HIV.

Η εκπρόσωπος του Ιατρικού ιδρύματος υγείας της βιομηχανίας ενήλικων Τζένιφερ Μίλερ δήλωσε ότι προσπαθούν να ειδοποιήσουν όλα τα μέλη τους που είχαν σεξουαλική επαφή με τον εν λόγο πρωταγωνιστή να κάνουν εξετάσεις για HIV.

Δεν είναι η πρώτη φορά που  η βιομηχανία πορνό αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο. Το 2004 ένας άλλος πρωταγωνιστής ήταν φορέας του ιού HIV με αποτέλεσμα μα κλείσουν δεκάδες στούντιο και να ματαιωθούν εκατοντάδες παράγωγες στην Καλιφόρνια. 

Δεκατέσσερις ηθοποιοί είχαν μολυνθεί κατά τη διάρκεια του σεξ με τον εν λόγο άνδρα. Το ίδιο συνέβη και πέρσι όταν μια πρωταγωνίστρια βρέθηκε θετική στον ιό αμέσως μετά το γύρισμα μιας ταινίας.

Τον περασμένο Αύγουστο η αμερικανική πορνοβιομηχανία έχει μπει στο στόχαστρο οργανώσεων κατά του AIDS, οι οποίες κατέθεσαν μήνυση κατά του μεγιστάνα στον χώρο ψυχαγωγίας ενηλίκων Λάρι Φλιντ, γνωστού από το περιοδικό Hustler.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, όλοι οι πορνοστάρ υποχρεούνται να υποβάλλονται σε εξετάσεις για τον ιό HIV 30 ημέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων μιας ταινίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου