'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτο. Δεσμοφύλακες στις Κεντρικές φυλακές της Κύπρου πωλούν κινητά τηλέφωνα στους κρατούμενους.

Νέα βόμβα στα θεμέλια του σωφρονιστικού ιδρύματος.Λοχίας των φυλακών εντόπισε τυχαία 11 κινητά τηλέφωνα, αρκετούς φορτιστές, σουηδικά εργαλεία, κατσαβίδια, μικρά πριόνια και κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή τυλιγμένη σε κάλτσα.

Το τι εντοπίστηκε είναι ασήμαντο μπροστά στο που εντοπίστηκε. Όλα αυτά, βρέθηκαν σε ντουλάπια προσωπικού, σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται
μόνο απο το προσωπικό των φυλακών, απο τους δεσμοφύλακες, στην πτέρυγα ισοβιτών, 1Α.
Το ντουλάπι ήταν αχρησιμοποίητο και κλειδωμένο και τα παράνομα αυτά αντικείμενα εντοπίστηκαν όταν ο συγκεκριμένος λοχίας το άνοιξε απο την πίσω μεριά για να δει αν ανοίκει σε κάποιον ή αν απλά ξέχασαν την κλειδωνιά πάνω.

Το συμπέρασμα που εξάγεται πλέον είναι το εξής: Είτε υπάρχουν δεσμοφύλακες που δίνουν κάλυψη σε φυλακισμένους, φυλάσσοντας τα παράνομα αυτά αντικείμενα μέχρι να τους τα ζητήσει κάποιος φυλακισμένος ή το πιο πιθανό, υπάρχουν δεσμοφύλακες που μεταφέρουν με κάποιο τρόπο κινητά τηλέφωνα ή ότι άλλο τους ζητήσει κάποιος φυλακισμένος, εντός των φυλακών και τους τα παραδίνουν έναντι αμοιβής. Υπάρχουν φήμες ότι ένα κινητό τηλέφωνο κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ και δόξα τω Θεώ υπάρχουν φυλακισμένοι που έχουν γεμάτες τσέπες.


Όσο για τον δεσμοφύλακας που τα τοποθέτησε στο ντουλάπι δεν έχει εντοπιστεί αφού το δωμάτιο είναι κοινό και επίσης κοινά είναι και τα ντουλάπια. Φυσικά στις φυλακές έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και μέλη της Εγκληματολογικής υπηρεσίας τα οποία θα διεξάγουν δακτυλοσκοπικές και άλλες εξετάσεις στα ανευρεθέντα για να διαπιστωθεί απο ποιών τα χέρια πέρασαν τα αντικείμενα αυτά, αν και είναι δύσκολο να εντοπιστούν δακτυλικά αποτυπώματα δεσμοφύλακα σε αυτά, κρατουμένων ίσως.


Να σημειωθεί ότι τα κατσαβίδια και τα γαλλικά κλειδιά που ανευρέθηκαν προκαλούν έντονη ανησυχία καθώς σε λάθος χέρια και υπάρχουν μπόλικα στις φυλακές, ένα κατσαβίδι μπορεί να μετατραπεί σε όπλο.


Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Σίγμα, το κατσαβίδι χρησιμοποιείται απο φυλακισμένους και για να μετατρέψει όσο απίστευτο και αν ακούγεται, μια μικρή μπαταρία σε φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Τώρα για τη WEB κάμερα τι να πει κανείς...Απλά να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λέχθηκε ότι κάποια απο τα κινητά τηλέφωνα έχουν και ίντερνετ. Συνεπώς , ο κρατούμενος που το παρήγγειλε αυτό προφανώς δεν ήθελε μόνο να μιλά στο τηλέφωνο αλλά ήθελε και να σερφάρει στο διαδίκτυο, ίσως και στο Skype και στο Facebook.


tro-ma-ktiko.blogspot
http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/blog-post_7012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου