'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μια Διεφθαρμένη χώρα; ε και;

Έχει γίνει χαμός με τις δηλώσεις του Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, ότι ο ΓΑΠ του είπε,ότι κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα.
Γιατι;

Αλήθεια ρωτάω γιατί τόσο φασαρία;

Όταν βγαίνουν προεκλογικά οι αρχηγοί των κομμάτων και φωνάζουν..."ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"...σε τί ακριβώς διαφέρει με την παραπάνω έκφραση;

Κάθε τέσσερα χρόνια που είναι οι εκλογές μας λένε κατάμουτρα, ότι ζούμε σε μία διεφθαρμένη χώρα, ότι κυβερνάει η μαφία και τα καρτέλ, ότι όλες οι συμφωνίες γίνονται κάτω από το τραπέζι.


Γιατί λοιπόν μας πείραξε τώρα;Μήπως βρήκαμε ένα νέο παιχνίδι να παίζουμε; Έλεος, η χώρα είναι στα πρόθυρα καταστροφής, ζούμε μια μοντέρνα χούντα και ασχολούμαστε ακόμα με δηλώσεις, με λόγια.


Το ξέρω ότι η χώρα μου, μια χώρα που δημιούργησε ουσιαστικά τον πολιτισμό και τις θετικές επιστήμες, κατάντησε χώρα φιλοξενίας αδίστακτων μαφιόζων και καρτέλ. Δεν περίμενα εναν ΓΑΠ ή Γιούνκερ να μου το πει. Το ήξερα.


Βαρέθηκα πλέον να ακολουθώ την ρώτα των ΜΜΕ που ουσιαστικά κάνουν ότι πούν οι...από πάνω. Ακούω μόνο τον λαό, αυτή είναι η πραγματική εικόνα. Γιατί δεν πάει να λέει ο Παπακωνσταντίνου ότι
πάμε καλα, εγώ βλέπω την ανεργία να ανεβαίνει, τους ηλικιωμένους να τσακώνονται για ένα παγκάκι να κοιμηθούν, τους γείτονες να πουλάνε την ζωή τους, γιατί πρέπει να θρέψουν στόματα.
Αυτά βλέπω εγώ.


http://nikos63.blogspot.com/2010/10/blog-post_3928.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου