'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

«Μπλεγμένη σε σκάνδαλο σύμβουλος του Μαξίμου»

Η ομογενής πρύτανης του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια,  Λίντα Κατέχη, η οποία διορίστηκε συντονίστρια της επιτροπής που θα σώσει τα ελληνικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με την εφημερίδα  «Αποκαλύψεις», είναι μπλεγμένη σε σκάνδαλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όνομα της κυρίας  Κατέχη έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο σχετικό με ύποπτες εγγραφές φοιτητών σε πανεπιστήμια του Σικάγο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ChigagoTribune στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο οποίο ήταν κοσμήτορας γράφτηκαν εκατοντάδες φοιτητές με κριτήριο τις διασυνδέσεις των οικογενειών τους και όχι τα προσόντα τους.

Το όνομα της ελληνογερμανίδας φιγουράρει δεκάδες φορές σε έγγραφα με «προβληματικές» εγγραφές φοιτητών. Η ίδια απαντώντας στους Αμερικανούς δημοσιογράφους δήλωσε άγνοια για τις λίστες των φοιτητών.

Πρόσφατα ένας γερουσιαστής την κατηγόρησε ως   «goldenwoman»  εξαιτίας όπως υποστήριξε ο ίδιος των παχυλών απολαβών της που φθάνουν τα 400.000 δολάρια το χρόνο. Σύμφωνα με τον γερουσιαστή η «σοφή» του ελληνικού πλέον Υπουργείου Παιδείας παίρνει ετήσιο εισόδημα μετακίνησης 100.000 ευρώ, δωρεάν κατοικία, 9.0000 δολάρια το χρόνο για τα έξοδα του αυτοκινήτου της, ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό πακέτο και πολλά άλλα. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου