'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών ο 34χρονος για το κύκλωμα κοκαΐνης..

Στην 30η τακτική ανακρίτρια απολογήθηκε ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της εννιαμελούς σπείρας, που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης σε επώνυμα πρόσωπα.

Ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων, ελληνοκαναδικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τον αρχηγικό ρόλο που του αποδίδουν οι αρχές και κατονόμασε έναν υπήκοο αλβανικής καταγωγής, δίνοντας τα πλήρη στοιχεία του στην ανακρίτρια, ότι ήταν εκείνος που κινούσε τα νήματα και αποθήκευε τις ποσότητες των ναρκωτικών στο σπίτι του.


Υποστήριξε ότι επί χρόνια είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική του εξωτερικού.


Ο 34χρονος συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κοκαΐνης σε δύο συγκατηγορούμενούς του. Αποκαλυπτικές, ωστόσο, για τη δράση του κυκλώματος ήταν οι τηλεφωνικές συνομιλίες, που έχει καταγράψει η Ε.Υ.Π. από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου, στις οποίες αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία 53 προσώπων, για πολλά από τα οποία αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία.


Από τους εννέα μέχρι στιγμής συλληφθέντες, οι δύο που απολογήθηκαν, με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, αφέθηκαν ελεύθεροι. Αύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι έξι, που διώκονται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί όπλων. 



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=226017&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου