'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το ειδύλλιο κορυφαίου υπουργού με σχεδιάστρια μόδας...!!!!

Το παράνομο ζευγάρι σύχναζε σε συγκεκριμένο εστιατόριο των νοτίων προαστίων και χρησιμοποιούσε συχνά ως ερωτική φωλιά το σπίτι του διάσημου πολιτικού στην ίδια περιοχή.

Δεν πρόκειται για κάποιο χολιγουντιανό σενάριο, αλλά για την πραγματική ιστορία ενός πολιτικού που στιγμάτισε την μεταπολιτευτική ιστορία. 

Ενός πασίγνωστου πολιτικού που σε αρκετά ώριμη ηλικία γοητεύτηκε από την κυρία της μόδας και δεν άργησε να εμπλακεί σε συναισθηματική και ερωτική σχέση μαζί της.

Η σχέση τους ξεκίνησε απλά, μέσα από κάποιους κοινούς φίλους και σύντομα εξελίχθηκε σε σχέση έρωτα και πάθους. 

Εκείνος παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών ο οποίος όμως, στο διάστημα του περίπου ενάμιση χρόνου που σχετιζόταν με την σχεδιάστρια μόδας, την πήγαινε με άνεση και αρκετά συχνά στο σπίτι που υποτίθεται ότι ζούσε με την σύζυγό του.

Έτρωγαν πάντα στο αγαπημένο τους εστιατόριο όπου προφανώς ο πολιτικός είχε εξασφαλίσει μια σχετική εχεμύθεια. Όμως, η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την απροθυμία του ανδρός να μιλήσει για μια πιο σταθερή σχέση ή για χωρισμό από την επί πολλά χρόνια γυναίκα του, οδήγησαν την παράνομη σύντροφο στην απόφαση να διακόψει αυτόν τον δεσμό και το κρυφτό που συνεπάγεται.

Βέβαια, ο πρώην υπουργός δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, την διεκδίκησε με συνεχή τηλέφωνα και βόλτες στα μέρη που ήξερε πως θα επισκεφτεί.

Παρόλα αυτά, η ίδια παραμένει ανένδοτη και το μόνο που επιθυμεί είναι να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, «χωρίς φόβο και πάθος, αλλά με μια υγιή και ήρεμη σχέση», όπως είπε χαρακτηριστικά στο “newsbomb.gr”, το οποίο έχει στην κατοχή του τα στοιχεία των πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας.

Ρεπορτάζ: Ράνια Καρατζαφέρη
 http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου