'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εξαρθρώθηκε σπείρα μεγαλεμπόρων ναρκωτικών στην Αρκαδία...!!!

Από τη Δ.Α.Α./Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών, από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες της 17-12-2010, διεξήχθη ευρείας κλίμακας επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές...
 της Αττικής και στο Άστρος Κυνουρίας Αρκαδίας και επιτεύχθηκε πλήρης εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, αποτελούμενης από οκτώ ημεδαπούς, ηλικίας 34,30,37,41,33,37,40 και 42 ετών, εκ των οποίων δύο ομογενείς (Καναδά-ΗΠΑ) και ένα Γάλλο υπήκοο ηλικίας 41 ετών, η οποία εισήγαγε στην Ελλάδα, από Καναδά μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και δισκίων ecstasy , τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, της Αρκαδίας και της Κρήτης. 


Ειδικότερα …
στην Υ.Δ.Ν. παρασχέθηκε πληροφορία από το γραφείο DEA της Πρεσβείας Η.Π.Α. Αθηνών για πιθανή εμπλοκή σε διακίνηση κοκαΐνης ενός ομογενούς από τον Καναδά. Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε, τέθηκε υπό επιτήρηση και εντοπίσθηκαν οι συνεργάτες του καθώς και οι λοιπές επαφές του, όπως επίσης και οι χώροι που χρησιμοποιούνταν για την απόκρυψη των ναρκωτικών (καβάτζες). 


Κατά τη διάρκεια της έρευνας εξακριβώθηκε ότι η οργάνωση είχε επεκτείνει τη δράση της και στις περιοχές Αρκαδίας-Κρήτης, όπου δρούσαν συνεργάτες 

του κυκλώματος διακινώντας ποσότητες ναρκωτικών, που προμηθεύονταν από τον αρχηγό της οργάνωσης. 

Τελικά, μεσημβρινές ώρες της 17-12-2010, ο αρχηγός της οργάνωσης συνελήφθη, κατά τη διάρκεια συναλλαγής και ακολούθησε επιχείρηση, όπου συνελήφθησαν και τα υπόλοιπα μέλη. Από την ενεργηθείσα έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί δεκάδες πρόσωπα, αγοραστές ποσοτήτων ναρκωτικών, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, για τα οποία ενεργείται περαιτέρω προανάκριση λόγω μη υπάρξεως αυτοφώρου. 


Λόγω του μεγάλου ύψους του κατασχεθέντος χρηματικού ποσού, των καταθέσεων και άυλων τίτλων των εμπλεκομένων, καθώς και της επαγγελματικής δραστηριότητας ορισμένων σε κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις, εγείρονται σοβαρές υπόνοιες συστηματικής και σε μεγάλο εύρος νομιμοποιήσεως εσόδων, από εγκληματική δραστηριότητα. Κατόπιν αυτών, στοιχεία της υποθέσεως διαβιβάσθηκαν στο Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής/Τμήμα Ναρκωτικών και Όπλων, για την οικονομική διερεύνηση της υποθέσεως. 


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την 18-12-2010 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-


www.report24.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_7513.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου