'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η δίκη για το γιοτ των οργίων...!!!

Δέκα άνθρωποι προσήλθαν ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για το διεθνές κύκλωμα πορνείας, που είχε για βάση του ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου. 

Η δίκη ξεκίνησε στην Αττάλεια. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και γνωστός τούρκος επιχειρηματίας.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εμπόριο λευκής σαρκός, προώθηση σε πορνεία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Το συγκεκριμένο γιοτ με το όνομα Savarona, που φιλοξενούσε τις παράνομες ερωτικές περιπτύξεις εν πλω, κάποτε ανήκε στον Κεμάλ Ατατούρκ. 

Τώρα, οι τουρκικές αρχές θα το μετατρέψουν σε μουσείο.
Ο τούρκος επιχειρηματίας ήταν ο χρηματοδότης της «επιχείρησης», ο οποίος φρόντιζε για τις αμοιβές των γυναικών και του πληρώματος, καθώς και για τα μεταφορικά των διεθνών πελατών, ο κατάλογος των οποίων περιλαμβάνει επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Τουρκία.

Ο επιχειρηματίας, όπως και οι πελάτες του, αρνούνται τις κατηγορίες για τη συμμετοχή τους στα ερωτικά ταξίδια σε όλη τη Μεσόγειο.
Οι τουρκικές αρχές έχουν απελάσει εννέα Ρωσίδες και μία Ουκρανή, ανάμεσα στις οποίες υπήρχαν και δυο ανήλικες γυναίκες από τη στιγμή που εξαρθρώθηκε το κύκλωμα πορνείας τον περασμένο Σεπτέμβριο.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου