'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αδερφή υφυπουργού στο κύκλωμα της κοκαΐνης...!!!

Σάλος έχει προκληθεί στην εγχώρια σόουμπιζ από το κύκλωμα που προμήθευε με ναρκωτικά δεκάδες γνωστά ονόματα τα οποία τώρα «τρέμουν» για το τι μπορεί να έρθει στην επιφάνεια.
 
Μετά από μήνες ασφυκτικής παρακολούθησης και περισσότερες από δέκα χιλιάδες μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, η αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΥΠ έριξε φως στο βρώμικο κύκλωμα που είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού, στο χώρο της μόδας, στη νυχτερινή ζωή ακόμα και σε εταιρείες.

Περισσότερα από εκατό ονόματα, γνωστά στους κοσμικούς κύκλους των Νοτίων προαστίων, μουσικοί παραγωγοί, μάνατζερς, διάσημα πρόσωπα της πασαρέλας με διεθνή καριέρα, πρώην εστεμμένες καλλονές αλλά και επιφανείς επιχειρηματίες είναι μερικοί μόνο από τα «χρυσά» ονόματα πελατών της σπείρας που μοίραζε ναρκωτικά, κάνοντας μάλιστα το delivery με πανάκριβα αυτοκίνητα, πόρσε. Οι λογαριασμοί όσων εμπλέκονται στην υπόθεση και δεν έχουν συλληφθεί ακόμα, θα ανοίξουν τις επόμενες μέρες ώστε να διαπιστωθούν αν μόνο αγόραζαν ναρκωτικά ή αν έκαναν και διακίνηση.



Οι λίστες των πελατών που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας έχουν προκαλέσει πανικό στην υψηλή κοινωνία της Αθήνας καθώς γνωστά και επιτυχημένα ονόματα της σοουμπιζ και του επιχειρείν έχουν περίοπτη θέση σε αυτές. Σε μία περίπτωση οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς η κυρία της υψηλής κοινωνίας που αγόραζε κοκαΐνη είναι αδερφή υφυπουργού και ξαδέρφη υπουργού.

Μια ακόμα πελάτισσα ήταν ένα πασίγνωστο και διάσημο μοντέλο που μεσουρανούσε την δεκαετία του 90’ το οποίο είχε κερδίσει και τον τίτλο της Star Hellas ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι τέτοιες οι διασυνδέσεις της που στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.



Οι περισσότεροι πελάτες της σπείρας ήταν μυημένοι στον κόσμο των ναρκωτικών και είχαν τους δικούς τους κώδικες. Για παράδειγμα όταν ήθελαν να αγοράσουν χασίς έπαιρναν τηλέφωνο τον έμπορο και ζητούσαν «εισιτήριο διαρκείας». Αναλόγως τα χάπια έκσταση ήταν τα «κλειδιά ή εργαλεία ή κουμπιά» ενώ την κοκαΐνη την ζητούσαν ως «πενταράκι, δεκαράκι, κομμάτια, ΔΕΚΟ ή λογαριασμός»…
Σε έναν από τους διαλόγους ακούγεται ένας πελάτης να λέει:

ΠΕΛΑΤΗΣ Θέλω τρία εισιτήρια.

ΕΜΠΟΡΟΣ Τι ώρα να έρθω.

ΠΕΛΑΤΗΣ Το βράδυ στο γνωστό σημείο.

ΠΕΛΑΤΗΣ Εντάξει.


Μάλιστα κάποιοι από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν πιεστικοί όταν οι διάσημοι πελάτες, αργούσαν στα τηλεφωνικά ραντεβού.


ΕΜΠΟΡΟΣ Θέλεις καμιά ΔΕΚΟ; Καιρό έχεις να τηλεφωνήσεις.

ΠΕΛΑΤΗΣ Θα σου τηλεφωνούσα .

ΕΜΠΟΡΟΣ Θα έρθεις η να έρθω.

ΠΕΛΑΤΗΣ Έλα εσύ. Σε κεντρικό σημείο θα συναντηθούμε.

Ο ένας από τους συλληφθέντες που φέρεται να είναι και ο εγκέφαλος του κυκλώματος, ήταν για πολλά χρόνια γνωστός στην πιάτσα της νύχτας καθώς δούλευε ως πορτιέρης σε γνωστά και επώνυμα κλαπμ και νυχτερινά κέντρα.
Για να δικαιολογήσει τα τεράστια εισοδήματα του τα οποία ανέρχονται σε εκατ. ευρώ, υποστήριζε ότι είχε κτηματομεσιτική εταιρεία ενώ πολλά από τα χρήματα που κέρδιζε τα έδινε για την αγορά πολυτελών σπορ αυτοκινήτων των οποίων ήταν λάτρης.

Οι αστυνομικοί τώρα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν δεύτερο γύρο ερευνών αυτή τη φορά με τους επώνυμους να περνούν το κατώφλι της δίωξης ναρκωτικών για να δώσουν εξηγήσεις για την εμπλοκή τους στο κύκλωμα.



Δείτε το video εδώ


http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου