'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Και την εξαπάτησαν και την έκλεψαν!

Δεν  έχουν τέλος τα κρούσματα εξαπάτησης  ηλικιωμένων από τους επιτήδειους που σκαρφίζονται διάφορα σενάρια για να αρπάξουν τις οικονομίες τους. 

Άλλη μια γριούλα έπεσε θύμα απατεώνων στην Λάρισα, όπου βρίθουν παρόμοια περιστατικά. Και δεν έφτανε στους δράστες που την κορόιδεψαν, της έκλεψαν κρυφά και όλα τα υπόλοιπα χρήματά της!
      Αυτή  τη φορά, οι αδίστακτοι απατεώνες  δεν χτύπησαν καν την πόρτα  της ηλικιωμένης γυναίκας! Την πλησίασαν στο δρόμο και της «έσκασαν» το παραμύθι, ότι τάχα είναι λογιστές και ότι ο γιος της τους οφείλει χρήματα. 


Η αγαθή γερόντισσα «τσίμπησε» το δόλωμα, αλλά τους είπε ότι δεν είχε μαζί της χρήματα. Αυτό, φυσικά, δεν ήταν εμπόδιο για τους δράστες, που… προσφέρθηκαν να την πάνε εκείνοι στο σπίτι της με το αυτοκίνητο τους!
      Η  γιαγιά ένιωσε και… υποχρεωμένη  κι έτσι δεν το ξανασκέφτηκε! Τους εξόφλησε αμέσως το «χρέος»  δίνοντάς τους 450 ευρώ! Όμως, οι… αχόρταγοι απατεώνες δεν είχαν τελειώσει το «έργο» τους.


Ο ένας έπιασε την κουβέντα στην γριούλα κι ο άλλος άρπαξε άλλα 750 ευρώ που φύλαγε η δύστυχη γερόντισσα! Αμέσως μετά, έφυγαν ικανοποιημένοι για το «κατόρθωμά» τους. Ωστόσο, η ηλικιωμένη αναγνώρισε τον έναν από αυτούς στις φωτογραφίες υπόπτων που της έδειξαν οι αστυνομικοί και τώρα αναζητείται.


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=105331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου