'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αστυνομικοί ....παντός καιρού

Βάσει του απολογισμού των πρώτων πέντε μηνών, οι αστυνομικοί της γειτονιάς πραγματοποίησαν 540 παρεμβάσεις και προχώρησαν σε συλλήψεις σε περιπτώσεις αυτόφωρων αδικημάτων, π.χ. ληστείες, κλοπές, ενώ κατέθεσαν 214 μηνύσεις για αδικήματα σχετικά με τη λειτουργία καταστημάτων, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινή ησυχία και
την οδική ασφάλεια.
Πέραν από τις συλλήψεις ληστών, οι αστυνομικοί της γειτονιάς συνέλεξαν και αξιοποίησαν στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση υποθέσεων διακίνησης και εκμετάλλευσης γυναικών στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, απόπειρα διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές Ρόδου, στο Ηράκλειο της Κρήτης κ..α, ενώ έγιναν αποδέκτες 2.116 παραπόνων - αιτημάτων πολιτών, από τα οποία επιλύθηκαν άμεσα τα 1.576.
Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
Επιπλέον, πραγματοποίησαν 6.745 επισκέψεις για την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα υγείας, όπως, μεταξύ άλλων, η μεταφορά ηλικιωμένης σε νοσοκομείο στην περιοχή της Κυψέλης, η πρωτοβουλία για την νοσηλεία πολίτη με ψυχική διαταραχή στη Θεσσαλονίκη, οι συχνές επισκέψεις σε ανήλικους ορφανούς και σε τυφλούς ηλικιωμένους, η ανεύρεση και η βοήθεια εξαφανισμένων παιδιών και ανηλίκων σε Ημαθία, Κέρκυρα.
Στη δράση τους συμπεριλαμβάνεται και η έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν σε μετανάστες, όπως π.χ. περιπτώσεις κατά τις οποίες βοήθησαν στην ανεύρεση εργασίας σε πολίτες αφρικανικής καταγωγής αλλά και η υπόδειξη χώρου προσευχής σε Αιγύπτιους ψαράδες στην Κέρκυρα.
Σημειώνεται πως το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς συμμετέχουν 22 αστυνομικοί σε 46 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη την επικράτεια, εκ των οποίων οι 118 δραστηριοποιούνται σε 19 Α.Τ. στην Αττική.

City Press
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://i-diadromi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου